Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Garip Bir Olay

qamarolu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
956
872
93
beyler hepmi siteler bizi dolandiricak yanlisikla betgarantiyi dolandirdim sanirim kdjdkdk olayi anlatiyorum miktarlar dusuk olsada 50tl yatirim yaptim ve kaybettim kayip bonusu 10tl alip 106tl yaptim cekim verdim betgarantide kayip bonusunun max 10 kati cekiliyor ve kayip bonusuyla max 1 cekim yapiliyor 1 bakiye ile neyse 6tl yi silmediler bende can skntisi slota giriyim dedim 3tlden 1 cevirdim 110 tl verdi spellcast cekim yapamiyodum suredwn dolayi canli destege baglandim bakiyenizi cekemezsiniz silinecektir ekibimize ilettim dendi sabah oldu bakiye yatirmak icin siteye girdim hala silinmemis cekim talebi verdim 5dkda ödendi kdjdkdj

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
beyler hepmi siteler bizi dolandiricak yanlisikla betgarantiyi dolandirdim sanirim kdjdkdk olayi anlatiyorum miktarlar dusuk olsada 50tl yatirim yaptim ve kaybettim kayip bonusu 10tl alip 106tl yaptim cekim verdim betgarantide kayip bonusunun max 10 kati cekiliyor ve kayip bonusuyla max 1 cekim yapiliyor 1 bakiye ile neyse 6tl yi silmediler bende can skntisi slota giriyim dedim 3tlden 1 cevirdim 110 tl verdi spellcast cekim yapamiyodum suredwn dolayi canli destege baglandim bakiyenizi cekemezsiniz silinecektir ekibimize ilettim dendi sabah oldu bakiye yatirmak icin siteye girdim hala silinmemis cekim talebi verdim 5dkda ödendi kdjdkdj
Helal olsun cok dolandirmissin...Ülkenin senin gibi dolandiricilara ihtiyaci var :)

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
Sülün osman senin şu dolandırıcılığını görse biat eder

Buno02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
936
589
93
Abiniz dızzo bırremınnn 😂😂😂

gdanskayeni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,844
813
113
Keşke yanında iki sıfır daha olsaydı dicektimde site o kadarını ödeyemezdi fjddk

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,064
3,154
113
En meşhuru çekimin çift gelmesidir senin ki şans olmuş hakettiğin 6 lirayı sitenin şartları dışında çekmişsin pek de dız sayılmaz :) 100 lira da 100 liradır bol şans :D

Yanki06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
96
25
18
Hesabıma gece girdim para falan yoktu can sıkıntısında maçlara bakacaktim hesaba baktım 30k para var dedim bi yanlışlık var herhalde sayfayı yeniledim hala aynı bakiye çekilebilir tutar yazıyor sonra 3 parça halinde 10k olarak çektim paraları 😁

aliyya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
331
81
28
Helal olsun hepmi onlar yapacak bide meritparkbeti dolandir 28 saat guncelleme var deyip dün benim 450 TL mı vermeyip hesabımı sildiler