@Aslan344 At dost 50 vereniTamamdır dost şimdi yatirimsiz site atıyorum 50 veriyor Max 100 yada 250
Dost aynı muameleyi banada yaptılar bulaşmayın bu kansizlara 😅Rilabet ten uzak durun %200 yatırım bonusu eklediler ana para gibi. 200 TL yi 1000 TL seklinde yapıp çekim verdim bakiyeyi silip hesabı kpattilar. Bilginiz olsn. Kıral ihlali falan söz konusu dgl . Uzak durunEkli dosyayı görüntüle 387392
@ercep10 dost 50 bonus ne oldu dün paylaşıp yapacaktın 50 tl bonus munimum 100 çek ve maksimum 250 cekom diye sitenin linki nedir unuttun
Tamm dost anladim kusura bakmakardeş o ben değilim diyom sabahtan beri bana bunu soruon ben değilim
Site açılmıyorArkadaşlar deneme bonusu yatirimsiz mail aldım link bırakıyorum https://m.gatabet13.com/tr/promotions/all/181229
Boşver Tokatçı zatenSite açılmıyor
8 dk.yalan konusmaÇok teşekkür ederim 5 dakkada geldi çekimim Ekli dosyayı görüntüle 389519
Bu sadece pazartesi deneme bonusu veren site vardı hangisiydi bilen var mı
FreybetBu sadece pazartesi deneme bonusu veren site vardı hangisiydi bilen var mı
Freybet diye biliyorum kardeşimBu sadece pazartesi deneme bonusu veren site vardı hangisiydi bilen var mı