- 13,380
- 5,981
- 113
son dk pen6 kazandı kaleci resmen oyuncuyu biçti antep pen6 kullancak dışarı attı maç 1-1 bitti atsa yeniyordu fair play yapmışlar işte tiyatro.Ben izlemedim merak ettim şimdi
son dk pen6 kazandı kaleci resmen oyuncuyu biçti antep pen6 kullancak dışarı attı maç 1-1 bitti atsa yeniyordu fair play yapmışlar işte tiyatro.Ben izlemedim merak ettim şimdi
dümen la her şey ne fairplayi 😁
[/QUOTe Antep yapar zamaninda bol sikelerine şahit olduk
Amaçları olsa kan çıkardı o mactaArkadaslar maçın son dakikaların da, oyun durdu hakem oyunu başlatmak için topu göztepeli oyuncuya bıraktı, ardından direkt kaleye şut çekildi direkten geriye geldi, jahovic tamamladı 1.0 oldu. Ardindan oyun başlatılmadan Gaziantep'in lehine olduğu için, göztepeli oyuncular bıraktılar 1-1 oldu, en son penaltı oldu Antep'li oyuncu bilerek atmayarak Türk futbolunu fair-play'de 10 dakika da ileri seviyeye taşıdılar, helal olsun.
AMK faiir play buysa ben daha ne diyim 😂😂son dk pen6 kazandı kaleci resmen oyuncuyu biçti antep pen6 kullancak dışarı attı maç 1-1 bitti atsa yeniyordu fair play yapmışlar işte tiyatro.
bu fairplay samçalıktan ibaret kulube zarar verdi o p6 yı atmayan futbolcu ben başkan olsam cezalandırırım ya da takımdan yollarım her galibiyeti tff para veriyor.üstelik saten kaç bin kişinin kuponunu yatırdıArkadaslar maçın son dakikaların da, oyun durdu hakem oyunu başlatmak için topu göztepeli oyuncuya bıraktı, ardından direkt kaleye şut çekildi direkten geriye geldi, jahovic tamamladı 1.0 oldu. Ardindan oyun başlatılmadan Gaziantep'in lehine olduğu için, göztepeli oyuncular bıraktılar 1-1 oldu, en son penaltı oldu Antep'li oyuncu bilerek atmayarak Türk futbolunu fair-play'de 10 dakika da ileri seviyeye taşıdılar, helal olsun.