- 330
- 192
- 43
kendine saygısı olan bu bonusu almaz
senin gibi ağzı kokan cebindeki 3 kuruşu da kumara kaptırıp milletten sigara dilenen adamlar yüzünden bu siteler bu promoyu açacak cesareti gösteriyorlar. sen ve senin gibiler olmasa bu herifler bu promoları açmaya cesaret dahi edemez ama olsun bu memlekette öpeni seviyorlar*Bakiyenizi 2.500 ₺yaptiktan sonra 100₺ yatırım gereklestirerek 250₺ cekimyapabilirsiniz.
- Hesabiniza eklenen 250 adet freeSpin; Sweet Bonanza, Starlight Princess, Gates Of Olympus oyunlarinda geçerlidir.
- FreeSpin'den kazanciniz ana paraniza getikten sonra sadece Sweet Bonanza, Starlight Princess, Gates Of Olympus oyunlarina katilim saglamaniz gerekmektedir. Belirtilen oyunlar disindakazanç elde etmeniz durumunda kazançlar sistem tarafindan çekim esnasinda otomatik olarak silinmektedir.
*IP Adresi, telefon numarasi, adres bilgisi gibi kissel bilgilere ait birden fazla üyelik bulunmasi halinde, üyeliklerden sadece birtanesi promosyonlarimizdan yararlanabilir.
*Oyuncunun bonuslari kötüye kullandigi ya da kural disi hareketlerde bulundugu tespit edilir ise, Gazibet söz konusu bonuslae ve tüm kazançlari iptal etme hakkina sahiptir.
Hangi oyunda girdi spineBonusu aldım öylesine 10 liradan spin atarken bonusa girdi 2500 oldu 100 TL yatırdım 250 TL talep verdim 150 lira kâr para paradır paylaşan arkadaşa teşekkürler
Bonusu aldım öylesine 10 liradan spin atarken bonusa girdi 2500 oldu 100 TL yatırdım 250 TL talep verdim 150 lira kâr para paradır paylaşan arkadaşa teşekkürler
Bu bayanlar slotcu oluyor dimi...bu aradabende tamamladım çevirimi ödedi mi ona göre yatırım yapıyım
nasıl ekleniyorÖdedi reis
150 tl için 100 tl risk edecem*Bakiyenizi 2.500 ₺yaptiktan sonra 100₺ yatırım gereklestirerek 250₺ cekimyapabilirsiniz.
- Hesabiniza eklenen 250 adet freeSpin; Sweet Bonanza, Starlight Princess, Gates Of Olympus oyunlarinda geçerlidir.
- FreeSpin'den kazanciniz ana paraniza getikten sonra sadece Sweet Bonanza, Starlight Princess, Gates Of Olympus oyunlarina katilim saglamaniz gerekmektedir. Belirtilen oyunlar disindakazanç elde etmeniz durumunda kazançlar sistem tarafindan çekim esnasinda otomatik olarak silinmektedir.
*IP Adresi, telefon numarasi, adres bilgisi gibi kissel bilgilere ait birden fazla üyelik bulunmasi halinde, üyeliklerden sadece birtanesi promosyonlarimizdan yararlanabilir.
*Oyuncunun bonuslari kötüye kullandigi ya da kural disi hareketlerde bulundugu tespit edilir ise, Gazibet söz konusu bonuslae ve tüm kazançlari iptal etme hakkina sahiptir.
utanmıyormusun yazıyorsun deneme bonusu varmı diye aç aç bakıyorsun millet para çekmiş işte seni ne irdeledi kazanamadın anladık adamlara niye bok atıyosunamk utanmıyor musun şunun konusunu paylaşırken ya ne hayatsız heriflersiniz mk
Harbiden de bu bonusu alıp tamamlayarak çekim veren Gazi olmayı haketmistir bence*Bakiyenizi 2.500 ₺yaptiktan sonra 100₺ yatırım gereklestirerek 250₺ cekimyapabilirsiniz.