- 20,838
- 10,689
- 113
Bir gece de rahat uyuyabilsek. Uyumadığımızda derde değil keyfe viskimizi içsek.
Hayale bak beeee
Hayale bak beeee
Allah sağlık versin dostum geri hersey boş bizler kendimizi bosa yipratiyoruz bende dahil ekonomi aile özel hayat vs derken hayat akip gidiyor yaşlanıyoruz afiyet olsun güzel sehler6 düşün ne derdin olursa olsun 🥃Bir gece de rahat uyuyabilsek. Uyumadığımızda derde değil keyfe viskimizi içsek.
Hayale bak beeee
Derdine viski içebiliyorsan derdin yok demektir dostBir gece de rahat uyuyabilsek. Uyumadığımızda derde değil keyfe viskimizi içsek.
Hayale bak beeee
Uyku uyutmuyo ama işteAllah sağlık versin dostum geri hersey boş bizler kendimizi bosa yipratiyoruz bende dahil ekonomi aile özel hayat vs derken hayat akip gidiyor yaşlanıyoruz afiyet olsun güzel sehler6 düşün ne derdin olursa olsun 🥃
Hayale bak beeee demişim ya dostDerdine viski içebiliyorsan derdin yok demektir dost
Gençliğini şiseye hapsetme,,futbolculuk hayalin bittimi ,;((Bir gece de rahat uyuyabilsek. Uyumadığımızda derde değil keyfe viskimizi içsek.
Hayale bak beeee
Pardon dost dikkaat etmemişim o kısma o zaman hayallerini gerçeğe donusturelim. Eczaneye gidiyorsun etil alkol aliyosun bide bı yerden bı viski aromasi ayarliyorsun.Hayale bak beeee demişim ya dost
Alkol dostunuz değildirPardon dost dikkaat etmemişim o kısma o zaman hayallerini gerçeğe donusturelim. Eczaneye gidiyorsun etil alkol aliyosun bide bı yerden bı viski aromasi ayarliyorsun.
1lt etil alkole 1,5lt içme suyu ve viski kitini karıştırıp güzel bı calkaliyorsun. Afiyet olsun viskili gecelere merhaba
Midemde rahatsızlık var aga 3 geceden sonra 4.gece kaldırmıyo bünyePardon dost dikkaat etmemişim o kısma o zaman hayallerini gerçeğe donusturelim. Eczaneye gidiyorsun etil alkol aliyosun bide bı yerden bı viski aromasi ayarliyorsun.
1lt etil alkole 1,5lt içme suyu ve viski kitini karıştırıp güzel bı calkaliyorsun. Afiyet olsun viskili gecelere merhaba
Zaten artık içilecek gibi değil ne zaman içsem oturup 3 gün yas tutuyorum giden paraya alkolmu alıyoruz tapdk dan alkol ruhsatimi satın alıyoruz belli degilMidemde rahatsızlık var aga 3 geceden sonra 4.gece kaldırmıyo bünye
Uyanınca viski içmek ne ag bi kahvaltı yapar insanBir gece de rahat uyuyabilsek. Uyumadığımızda derde değil keyfe viskimizi içsek.
Hayale bak beeee
Daha dün Gsstoredan bayrak atkı forma tshirt aldım onun sevdası başka dostGsli adamsin her sene sampiyonluk kutluyon aw sen rahat uyuyamiyorsan kim uyuyor
Uyandığımızda değil uyuyamadığımızda diyorum dost 😂Uyanınca viski içmek ne ag bi kahvaltı yapar insan
En iyi ben bilirim 3 sene öyle takıldım. 1 sene efeste arkadaş vardı saf alkol getirirdi kullandıklarından. O biraz daha iyiydi ama o da bozdu metabolizmayıZaten artık içilecek gibi değil ne zaman içsem oturup 3 gün yas tutuyorum giden paraya alkolmu alıyoruz tapdk dan alkol ruhsatimi satın alıyoruz belli degil
Yoksa dr. Derman filan mide ciğer bırakmadı bizdeEn iyi ben bilirim 3 sene öyle takıldım. 1 sene efeste arkadaş vardı saf alkol getirirdi kullandıklarından. O biraz daha iyiydi ama o da bozdu metabolizmayı
Hayalim hocalık aga benimGençliğini şiseye hapsetme,,futbolculuk hayalin bittimi ,;((
Camii de miHayalim hocalık aga benim
Yok ya pakistanda filan çufçuf hoca gibi bir şeyCamii de mi
Çufçuf drogba6???Yok ya pakistanda filan çufçuf hoca gibi bir şey