Onun kasa erir mi beKasayı mı erittin la ne oldu
Kahvaltı kuponu diye bi oynamaya başlar öğle yemeğine kadar kasayı bitirir hey yavrum hey 🤣Onun kasa erir mi be
Sabah 11 de moğolistan maçı var ona oynar yolumuzu buluruz 😄
O saate sağ çıkarsak inşallah 😂Sabah 11 de moğolistan maçı var ona oynar yolumuzu buluruz 😄
Tüyo gelir,miSabah 11 de moğolistan maçı var ona oynar yolumuzu buluruz 😄
Benden hayır gelmez 🤣Tüyo gelir,mi
Sen kasayı getir tüyo kolay 😂Tüyo gelir,mi
bugun kayıp çok buyuk fena ağırlık var üstümde uyurum birazdanZabaha gadar burdayık diyenler derneği
Bu dert uyutmazbugun kayıp çok buyuk fena ağırlık var üstümde uyurum birazdan
hep bu video geliyo zaten aklıma- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Yapma yanarız gel güzelinden kupon yapalım sana 😂Uykumun içine zıçtı sivrisinek tek göz kapalı indirmeye çalışıyorum yarım saattir. Kalktım slota vurdum kendimi kaybedersem sebebi bu sivri 🔪
Viskimi oluyor o sekilde benim abim meyde bölge müdürü viski dediğin sey ficida yillarca bekletiliyor ha ucuzundan tekel bile damitma yontemiyle damla damla akiyor onun ölüsü bile 6 ay bekliyor kör olmaya teşvikPardon dost dikkaat etmemişim o kısma o zaman hayallerini gerçeğe donusturelim. Eczaneye gidiyorsun etil alkol aliyosun bide bı yerden bı viski aromasi ayarliyorsun.
1lt etil alkole 1,5lt içme suyu ve viski kitini karıştırıp güzel bı calkaliyorsun. Afiyet olsun viskili gecelere merhaba
Doğru dost. Köpek siken viskisi oluyo dediğim şekilde. Yoksa yıllarca işlemden geçiyor viski dedigin şey damitmasi aromayi işlemesi falan filan benim dediğim tavsiye değilde gariban işi 😂Viskimi oluyor o sekilde benim abim meyde bölge müdürü viski dediğin sey ficida yillarca bekletiliyor ha ucuzundan tekel bile damitma yontemiyle damla damla akiyor onun ölüsü bile 6 ay bekliyor kör olmaya teşvik
İt öldürendir lan o hayvan az kibar ol 🤣Doğru dost. Köpek siken viskisi oluyo dediğim şekilde. Yoksa yıllarca işlemden geçiyor viski dedigin şey damitmasi aromayi işlemesi falan filan benim dediğim tavsiye değilde gariban işi 😂