- 2,167
- 4,681
- 113
67 çok iyi değilmi yaa
kanka bu maç geldi ya 205 rahat çıkar o maçta normal baremden zaten üst maçıydı o bugün67 çok iyi değilmi yaa
bızde oLLakers gel siz diğerlerini getirtin )
savunma yok mactaŞu maça alt veripte maçı izlediğini düşünsene adamlar all star maçı oynuyor gibi
sıstemdı o kponda bunu kacırmamam lazım ddılk kupon nadı macından gıtmıs ılk yarı gol olmamus
dıger kuponu getırcez ınsallah
Lakers a alt vermek ve izlemek çok kötü hiç belli olmuyor napacaklarıŞu maça alt veripte maçı izlediğini düşünsene adamlar all star maçı oynuyor gibi
Bu ligde son dakika çok gol oluyo brezilya ligi gibi buda gelir inşallah gelmesi de lazım bu kadar yaklaştılaesıstemdı o kponda bunu kacırmamam lazım dd
tebrıkler dostumYa gordunuz mu Puebla macini 3 gol ilk yari 8 korner buna kalsaydik 1 gol 2 kornere kalacakti o kombine kupon biliodum bu macta cok gol korner olacagini neyseki onlem aldim da zarari cikarttik bi nebze
helal olsun dostumMac baslamadan ilk yari 2.5 ust almistim
Ekli dosyayı görüntüle 44433
Maçın ne olduğu gözükme iş kardeşim ne oynadın bunaBUDA GELMESSE BUYUK VRACAMEkli dosyayı görüntüle 44435
nadı ye ne oynadın takıp edımBUDA GELMESSE BUYUK VRACAMEkli dosyayı görüntüle 44435
Bol şans kardeşim sanadaBi de bunu getirirsem rahatlarim Ekli dosyayı görüntüle 44436