Maaş borç parasiyla kumar oynama kral çok koyar insana42.500 TL maaş yattı
Gate 13 bin TL kayıp
Sugar rush 10 bin TL
Geriside 50 betten b.b.bonanza teşekkürler pragmatic teşekkürler betco
Alışmış guduruktan beterMaaş borç parasiyla kumar oynama kral çok koyar insana
Hic bosa ağlama 42k bole sorumsuzca hepsini kumara veriyosun haketmissin ne gerek vardi o para seni gecindirirdi herturlu ben senin aldiginin yarisini bile almiyorum yazık gunah42.500 TL maaş yattı
Gate 13 bin TL kayıp
Sugar rush 10 bin TL
İşimi söylemeyeyim de kanka essek gibi çalışıyorumNe iş yapıyorsun dost ?
Abi bunu yapmayın ya işte bir ay çalışıp bir saatte kaybetmek insanda psikoloji mi bırakır. O haltı yedim bir kere berbat bir şey.42.500 TL maaş yattı
Gate 13 bin TL kayıp
Sugar rush 10 bin TL
Ben buldum galiba.Ne iş yapıyorsun dost ?
İmamsa cuma toplar zarari çıkarır zaten tasalanmaya gerek yokmuşBen buldum galiba.
- İmam maaşları 2024 Ocak ayıyla birlikte ortalama olarak, en düşük imam maaşı 30.000 TL, en yüksek imam maaşı ise 42.500 TL’dir.
İmam tamam ne işsin ya sen raporlarım bakBen buldum galiba.
- İmam maaşları 2024 Ocak ayıyla birlikte ortalama olarak, en düşük imam maaşı 30.000 TL, en yüksek imam maaşı ise 42.500 TL’dir.
İmam tamam ne işsin ya sen raporlarım bak
Olmuyor knk emin olO para bende olsa bu akşamki fener maçında 100k yapmıştım çok rahat
seni görende maç 8-5 falan bitti sanarO para bende olsa bu akşamki fener maçında 100k yapmıştım çok rahat
42.5 k yedin 500 bana atmadin tüü şaka bir yana normal seyler bunlar cok takarsan cikamazsin işin içinden yapacak bisey yokOlmuyor knk emin ol