11 Ağu 2024 #1 O Ondo41 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 764 349 63 Beyler bu gece vardiyasından nefret ediyorm İstanbulda yaşıyorum işçiliğin sonu yok nasıl bir ticaret yapmak lazım.agir sanayide gece hiç cekilmiyor
Beyler bu gece vardiyasından nefret ediyorm İstanbulda yaşıyorum işçiliğin sonu yok nasıl bir ticaret yapmak lazım.agir sanayide gece hiç cekilmiyor
11 Ağu 2024 #2 D dalgur Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 979 249 63 Tavuk pılav ısı yap, calıstıgın fabrıkanın onune ac tezgahı
11 Ağu 2024 #3 Zalihaan Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,103 358 83 Ondo41' Alıntı: Beyler bu gece vardiyasından nefret ediyorm İstanbulda yaşıyorum işçiliğin sonu yok nasıl bir ticaret yapmak lazım.agir sanayide gece hiç cekilmiyor Genişletmek için tıkla ... Baba kumar hariç her yol mübahtir
Ondo41' Alıntı: Beyler bu gece vardiyasından nefret ediyorm İstanbulda yaşıyorum işçiliğin sonu yok nasıl bir ticaret yapmak lazım.agir sanayide gece hiç cekilmiyor Genişletmek için tıkla ... Baba kumar hariç her yol mübahtir
11 Ağu 2024 #4 T tusubana33 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,228 479 83 Maaş ne alıyorsun. Özel güvenlik misin