- 9,208
- 6,462
- 113
Yakıt yok ısınmak için )Güneşin içimizi isittigi bir gün olsun iyi forumlar
İyi sabahlar..
Yakıt yok ısınmak için )Güneşin içimizi isittigi bir gün olsun iyi forumlar
Çaylara noldu 🤣Yakıt yok ısınmak için )
İyi sabahlar..
Çay içmeye gelen bayan yok,,bende uzattigim gulumun sapından tutacak bayan olur belki diye bunu aldım...Çaylara noldu 🤣
Çok derin anlam iceriyormus reis inşallah dalına tutunan olur 🤣Çay içmeye gelen bayan yok,,bende uzattigim gulumun sapından tutacak bayan olur belki diye bunu aldım...
Bu gambi mi ne halt ise ingilizcen varmı senin,,üye olsak dolari çekebilirniyiz..sen cektinmiydiÇok derin anlam iceriyormus reis inşallah dalına tutunan olur 🤣
Ben çekmiştim. Site Türkçe oluyo reis dil seçeneği varBu gambi mi ne halt ise ingilizcen varmı senin,,üye olsak dolari çekebilirniyiz..sen cektinmiydi
Ah beee tertemiz bonustuBitmiş yazmışlar....benim gönlüm olana kadar bitirmisler ddD
Ekli dosyayı görüntüle 648828
Sen bonus iste,,,rekabet email atmış,,yüzde cevrimsiz ilk yatırım bonusu sizi bekliyor diye,,desteğe bağlandım Max 500 aliniyormus..Ah beee tertemiz bonustu
1k bulursak yaptırırız ayipsin reis 🤣Sen bonus iste,,,rekabet email atmış,,yüzde cevrimsiz ilk yatırım bonusu sizi bekliyor diye,,desteğe bağlandım Max 500 aliniyormus..
1k yatır 1500 olsun..tek kat cevrim dedi
Vereyim hesabi ayipsin
.
O kolay yaw,,fener nasıl olsa yarın maç yapar,rakibe veririz anında katlanır,,bari böyle güldürsün yüzümü )1k bulursak yaptırırız ayipsin reis 🤣
Evi sat baş diyosun 🤣🤣O kolay yaw,,fener nasıl olsa yarın maç yapar,rakibe veririz anında katlanır,,bari böyle güldürsün yüzümü )
Günaydın can ridomGünaydın dostlar
Günaydın..Günaydın dostlar
Günaydın renktasimGünaydın can ridom
Günaydın abimGünaydın..