- 2,803
- 1,933
- 113
Beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur ........Duygusal patlamaya boğdun beni şuan
Beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur ........Duygusal patlamaya boğdun beni şuan
Boşluğu doldurursam yalan olurumBeşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur ........
30 metreden golu var hissediyorumGs macinda ramosa dönüşecegini bilmeyen yoktur
Totti de ayakta vardı yürek te aradaki fark bu zaten bunda ayak yok ama vefalı adamHerkes totti falan der ama büyük karakter takima ihanet etmedi yeri geldi cebinden verdi yeri geldi maaş almadi hayatini beşiktaşa adadı besiktastan kazandigi parayla ailesini kurdu çoluk çocuğa karıştı ayağı yok ama yüreği var en azından
Gol degilde duran topta arka direkten kafayla asisti var gibi30 metreden golu var hissediyorum
Amartey colley oynar hayaller iptalGol degilde duran topta arka direkten kafayla asisti var gibi
Yok dost bak son maca baily sakatlandi kim girdi burak colleyi sevmiyorAmartey colley oynar hayaller iptal
BUrak sayesinde biraz umutlandık zaten bakalım nolcakYok dost bak son maca baily sakatlandi kim girdi burak colleyi sevmiyor
Aynen enerjisi fena bakalim hayirlisi yenersek fark 3 puanBUrak sayesinde biraz umutlandık zaten bakalım nolcak
Fenerle 8 la şuanAynen enerjisi fena bakalim hayirlisi yenersek fark 3 puan
Gs yi yakalayalim bi.. fener puan kaybetmezse ne yapicaz yapacak bisey yok önce gsFenerle 8 la şuan
Fener ligi alır bence bu seneGs yi yakalayalim bi.. fener puan kaybetmezse ne yapicaz yapacak bisey yok önce gs
Simdiye kadar ki görüntü öyle ama fener bu belli olmyor çok saglam oynuyorlar ismailde cok calisiyor net favori ama fener iste belli olmazFener ligi alır bence bu sene