Bol sanslar.
Calistiginiz isten ayrildiniz mi? Sanki saglikla ilgiliydi!
Ofis ve ya depo actiniz mi?
Urunler bilindik markalar mi?
Personel calistiracak misiniz?
Bende birseyler yapmayi dusunuyorum da calistigim isi birakmamam lazim. Aylik 1-2 bin kazanc yeterli. Ama vergisi carti curtu katinca ya hep ya hic olmali.
sağlık sektöründen ayrılmadım ek gelir olarak giriyorum bu işe çünkü tek iş bu ülkede geçinmeyi maalesef karşılayamıyor pek.
ofis ve depo açmayacağım home ofis olacak ev zaten 5+1 tek kalıyorum depo olarakta evi kullanacağım.
ürünler bilindik marka olmayacak kendi markamı oluşturmaya çalışıyorum marka patentimi aldım kendi logomu bastıracağım ürünlere zamanı gelince (marka olma hayalim var)
personel ilk başta çalıştırmayı düşünmüyorum ben olmadığım zamanlarda bir arkadaşım ilgilenecek siparişler ile evimin anahtarı onda var zaten
29 yaşın altındaysan fırsatı değerlendir vergiden muaf oluyorsun zaten 1 yıl boyunca birikim yaparsan 1 yıl sonra ödeyeceğin vergiler zorlamaz ki benim çevremde bu işi yapan birçok tanıdığım var aylık kazandıkları miktarlar cidden çok fazla 1-2bin TL'yi günlük kazandıkları zamanlarda oluyor ( özel günler özellikle) bence düşünmeden atıl çağımız artık teknoloji çağı ve ekmeğini yiyen çok fazla insan var ticari zekanı biraz kullanabilirsen çevrende anlayan insanlarda varsa destek alarak gidebilirsin.