- 3,904
- 3,192
- 113
Ya zaten genco haftada en az 1 kere twitterda frespin dağıtıyor. 25 freespin. Ordan alırsınız. Zaten en fazla çıkacağı 5 TL freespinler den.
Hadi bize yok onu anladık. Bari Adamlar yatırım yapmış onlarınkini verinde adamları sitenizden soğutmayın.Merhabalar , eklemeler tamamlanmıştır. Oyunları tekrar kontrol edebilirsiniz.
Belirtmiş olduğunuz promosyon başlangıç tarihi Nisan ayıdır. Hediye freespinlerimiz son 3 ayda aktif olarak oyunlar oynayan üyelerimize eklenmiştir.
Merhabalar , kullanıcı adınızı öğrenebilir miyim ?Admin bu ay 6 bin yatirdim eklenmemis birakin bu isleri 1 tl yatirmam artik
Adami duydunmu uguru 2 aydir yatirimi yok yaziklar olsun 40 ekliosun ben sana 3 ayda 8k larda yatirim yapiyorum 20 spin 2 tl kazanc...Merhabalar , kullanıcı adınızı öğrenebilir miyim ?
3 aydr bende yatirim yapiorum niye ayrimcilik yapiorusnuzMerhabalar , kullanıcı adınızı öğrenebilir miyim ?
Benim hesabı mi kapatın madem adamina göre davraniyonuz bizde kendimize başka site bakarız erdinc7575 kullanıcı adım kapatınMerhabalar , kullanıcı adınızı öğrenebilir miyim ?
Merhabakar , kullanıcı adınızı rica edebilir miyim ?3 aydr bende yatirim yapiorum niye ayrimcilik yapiorusnuz
chiesa41Merhabakar , kullanıcı adınızı rica edebilir miyim ?
Merhabalar , tekrar kontrol etmenizi rica edeceğim.chiesa41
Merhabalar , tekrar kontrol etmenizi rica edeceğimBu gun 200 yatrdim. dajong k.adim
daha gece yatırım yaptım bizdede bişey yok ve aktif kullanan üyeyim siteyi ekleniyosa biz rtalep etmeden eklensin bu ne zaten 20 kuruştan ekleniyor sanki milyarlar çıkacakMerhabakar , kullanıcı adınızı rica edebilir miyim ?