Kullanıcı adım : mesut794Merhabalar , kullanıcı adınızı öğrenebilir miyim ?
Kullanıcı adım : mesut794Merhabalar , kullanıcı adınızı öğrenebilir miyim ?
Bizi adam yerine mi koymuyon erdinc7575Merhabalar , tekrar kontrol etmenizi rica edeceğim.
Merhabalar , tekrar kontrol etmenizi rica edeceğim
Bende 3 aydır yatırım yapıyorum banada ekleme yok.Merhabalar , kullanıcı adınızı öğrenebilir miyim ?
Bana 99 TL çıktı ama bakiye ye yansımadı hiç bir oyunda oynatmıyor bakiye yetersiz diye ama bonuslarda gözüküyor 99 TL ve çevrim miktarı. Canlı destekte cevap vermiyor. Boş site yani onun için silinmiştir konu.konu açıyorum kapanıyor fairspin 30 tane 5 lira değerinde freespin veriyor paylaşın herkes kazansın 1000 lira kazanan adamlar var
canlı destek cevap veriyor turkish yaz çıkıyor biraderBana 99 TL çıktı ama bakiye ye yansımadı hiç bir oyunda oynatmıyor bakiye yetersiz diye ama bonuslarda gözüküyor 99 TL ve çevrim miktarı. Canlı destekte cevap vermiyor. Boş site yani onun için silinmiştir konu.
Nereye yazayım turkishcanlı destek cevap veriyor turkish yaz çıkıyor birader
canlı desteğe bağlan turkish yaz karşına türk ekip çıkacak bir yerde adam ben 2 bin çektim diyor boş mu değil mi göreceğizNereye yazayım turkish
Destek bendede yok spin pattino78 kullanıcı adıMerhabalar sayın matasah, sizlere FreeSpin eklenmiş ve kullandığınızı görmekteyim. Oyunlarınızda bol şanslar dilerim.
Kardo hale bak 8k yatirmisik 20 spinOğlum hakkınızı arayın tabide beni kullanmayın lan bari benim ne sucum var
Destek bende aktif kullanıyorum sitenizi bu sadece Nisan ayı bana da eklenmemiş önceden de bir sürü yatırımım var ama ne hikmetse yatırımı az olanlara eklenmişMerhabalar , eklemeler tamamlanmıştır. Oyunları tekrar kontrol edebilirsiniz.
Belirtmiş olduğunuz promosyon başlangıç tarihi Nisan ayıdır. Hediye freespinlerimiz son 3 ayda aktif olarak oyunlar oynayan üyelerimize eklenmiştir.
Bana da ekler misiniz son ay birsürü yatırımım var hatta geçen hafta ve dün bile varMerhabalar sayın matasah, sizlere FreeSpin eklenmiş ve kullandığınızı görmekteyim. Oyunlarınızda bol şanslar dilerim.