Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Gerçekten İğrendim

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,596
815
113
Yörük kızı 3 yaşındaki Müslüme’nin şüpheli ölümünün ardından, tutuklanan tek kişi olan dedesi Hasan Yağal’ın merkezinde olduğu mide bulandıran iddialar ortaya atıldı. Alınan bilgilere göre, anne Selvi Yağal ifadesinde, kocası askerdeyken kayınpederi, Müslüme’nin dedesi Hasan Yağal’ın tecavüzüne uğradığını, Müslüme’nin ablasının da onun çocuğu olduğunu iddia etti. Savcılığın talimatıyla Müslüme’nin ablasının DNA’sı ile dede Hasan Yağal’dan alınan DNA’nın bire bir örtüştüğü anlaşıldı. Müslüme’nin boynundaki tükürük izinin dede Hasan Yağal’a ait olduğu tespit edildi. Hasan Yağal’ın kendisini, “O benim torunum öpmüşümdür” diyerek kendini savunduğu iddia edildi.. Allah belanızı versin inşallah.

Tolgahan0838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,914
953
113
Kardeş Allah affetsin ne ahlak ne din ne iman kalmış o savcıda hakimde birazcık görev ahlakı olsa o annesinide tutuklarlar,olayın ilk günü kahvaltı yapıyorum dedesini gördüm,adam çok kaygısız ve yüzünde üzgünlük ifadesi yok,annemlere dedimki bu çocuğu dedesi öldürdü ne derseniz deyin,ama olayın bu denli mide bulandırıcı olduğunu tahmin dahi etmiyordum,böylesi bir olay ahlaksızlığın namussuzluğun en son seviyesi,kendi oğlunun karısından olan küçücük kıza tecavüz ediyor,14 yaşındaki ablasinin da babası o adi,kadın peki neden susuyor neden bugüne kadar konuşmamış,yer gök birbirine girsede bu pislikten bu ahlaksızlıktan kurtulsak artık,kuzenim adliyede çalışıyor öyle dosyalar geliyor ki diyor adamın öz kızından 7 tane çocuğu var,bunları halka göstermiyorlar Allah yardımcımız olsun ne kötü bir zaman..

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Daha önce özgecanin gizem akdenizin ve bikac benzer olaydaki katilleri direk kürkcülere yollayan hepsinin parcalarini alan devlet .kurban olim yine yolla kürkculer cezaevine bu adami.icimiz sogumicak yoksa

inflame

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
617
93
ülkede o kadar pislik var ki bunlar sadece bildiklerimiz ya birde bilmediklerimiz ya birde korkudan susan kadınlar... çok zor olmamalı tecavüzcüleri hayvana insana çocuğa neye kime ne şekilde olursa olsun aleme ibret diye açık açık tvlerde gösterilecerek asacaksın ama işte sözde insan hakları ayağına geçinen dallama topluluk varya onlarında alayını ...... neyse çok söylenecek şey varda söylediğinle kalıyorsun

Yurt56

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
98
24
28
Sene 2004 te idam cezası kalkmış ve zina suç sayilmaktan çıkarılmıştır. Bunları yapan ben deilim herhalde zemin hazırlayan kim yapmış bakın kimin döneminde

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
3. dünya ülkerinde idam cezası olmamalı... kimin ne olduğu belli değil. şundan 10 yıl önce idam cezası olsa, binlerce kişiyi idama yollamıştı fetöcüler..

bugünde ne oldugu belli değil, yarında belli olmucak. belki 100 yıl sonra falan hala var olursak neden olmasın tabi.

ancak şu af işlerinin bitmesi lazım tabi.

söylicek çok şey var da işte :D başım belaya girmesin, ekmek pahalı fln diyip: halkı isyana teşvik darbeye yol açma, dış güçlerin uşağı olma, vatan hainliği, din düşmanlığı, şeytanın şövalyesi, diablonun yiğeni olma vs suçlamalarla karşılaşmamak lazım.

Yüce devletimiz sapıkları asarsada serbest bırakırsa da bir bildiği vardır 😇

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Buarada ekmek çok ucuz keşke 10 tl olsa, yiyip yiyip kilo alıyorum 🙄

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,596
815
113
Idam gelmezse bu tür şey durmayacak. Insanoğlu varken şeytan görevini kahve içip oturarak yapıyor. Allah ıslah etsin böylelerini. Yazık.

Byinan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,323
359
83
Kardeş Allah affetsin ne ahlak ne din ne iman kalmış o savcıda hakimde birazcık görev ahlakı olsa o annesinide tutuklarlar,olayın ilk günü kahvaltı yapıyorum dedesini gördüm,adam çok kaygısız ve yüzünde üzgünlük ifadesi yok,annemlere dedimki bu çocuğu dedesi öldürdü ne derseniz deyin,ama olayın bu denli mide bulandırıcı olduğunu tahmin dahi etmiyordum,böylesi bir olay ahlaksızlığın namussuzluğun en son seviyesi,kendi oğlunun karısından olan küçücük kıza tecavüz ediyor,14 yaşındaki ablasinin da babası o adi,kadın peki neden susuyor neden bugüne kadar konuşmamış,yer gök birbirine girsede bu pislikten bu ahlaksızlıktan kurtulsak artık,kuzenim adliyede çalışıyor öyle dosyalar geliyor ki diyor adamın öz kızından 7 tane çocuğu var,bunları halka göstermiyorlar Allah yardımcımız olsun ne kötü bir zaman..
o kadın neden mi susuyor? konuşanları da görüyoruz ne yapılıyor. kadının ne yaşadığını bilmeden yargılama bence. konuşsa kadına inanmamalarını geçtim yine ilk kadını yargılayacaklar. ensarda 10 tane çocuğa tecavüz edildi onlar susmadı ne değişti?

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,880
26,295
113
Daha gün yüzüne çıkmamış bizlerin duymadiği neler vardır neler
Duyduklarımızıda iki gün sonra unutuyoruz gerçi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,406
48,042
113
Ben muge anliyi izleyen biriyim bu olayida en basindan izlemistim en son olusu bulundugunu gormustum sonrasini uyku duzensizliginden izleyemedim ama haberlere konu oldu sosyal medyaya falan gelismler dusunce hepsini gordum sabah yine bi haberini gordum okudum adam kendi namusuna oglunun karisina sahip cikacagina gitmis tecavuz etmis bide 2 cocuk peydahlamis sonra gitmis bide peydahladigi cocuga tecavuz etmis ulan agliycaktim benimde 2 kizim var biri 1.5 digeri 6 yasina gircek allah dusmanima yasatmasin boyle seyleri haberi okurken cocugun fotolarina bakamadim uzuntuden agliycaktim aq ya bu ne soysuzluk bu ne kansizlik ulan gider essek ile iliskiye girerim yine o agzi sut kokan cocuga dokunmam tecavuz ederken ve oldururken cocugun neler yasadigini dusunmeye aklim gitmiyor bak yin3 moralim bozuldu senin allah bin belani versin boylelerini linc etmek lazim yeminle allah belani versin be vallahi cok uzuldum kahroldum ya ulan cocukta cok tatli allah belani versin adam sen iceri bi gir bak sana neler yapicaklar insallah tez vakitte olmezsin serefsiz kitapsiz senin kalbini s.kyim ben ya.ulan bu konuyu ben acicaktim kimsenin morali bozulmasin diye acmadim baskasi acti bu sefer benim moral gitti.gercekten cok uzgunum icm parcalandi 😔😔

Tolgahan0838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,914
953
113
Ben muge anliyi izleyen biriyim bu olayida en basindan izlemistim en son olusu bulundugunu gormustum sonrasini uyku duzensizliginden izleyemedim ama haberlere konu oldu sosyal medyaya falan gelismler dusunce hepsini gordum sabah yine bi haberini gordum okudum adam kendi namusuna oglunun karisina sahip cikacagina gitmis tecavuz etmis bide 2 cocuk peydahlamis sonra gitmis bide peydahladigi cocuga tecavuz etmis ulan agliycaktim benimde 2 kizim var biri 1.5 digeri 6 yasina gircek allah dusmanima yasatmasin boyle seyleri haberi okurken cocugun fotolarina bakamadim uzuntuden agliycaktim aq ya bu ne soysuzluk bu ne kansizlik ulan gider essek ile iliskiye girerim yine o agzi sut kokan cocuga dokunmam tecavuz ederken ve oldururken cocugun neler yasadigini dusunmeye aklim gitmiyor bak yin3 moralim bozuldu senin allah bin belani versin boylelerini linc etmek lazim yeminle allah belani versin be vallahi cok uzuldum kahroldum ya ulan cocukta cok tatli allah belani versin adam sen iceri bi gir bak sana neler yapicaklar insallah tez vakitte olmezsin serefsiz kitapsiz senin kalbini s.kyim ben ya.ulan bu konuyu ben acicaktim kimsenin morali bozulmasin diye acmadim baskasi acti bu sefer benim moral gitti.gercekten cok uzgunum icm parcalandi 😔😔
Valla abi zor zamanda yaşıyoruz Allah böyle pislikleri herkesten uzak etsin hem vahşet hem tecavüz aile içi soysuzluk ve yitip giden 3 yaşında minicik yavru tecavüze uğraşmış bir şekilde,derisini soyup kısık ateşin üzerine koyup tuz döküp ağır ağır pişirmek lazım bu namussuzu..

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,406
48,042
113
He bu arada bu adamin yaptiklari bu kadar ortaya serilmemeliydi bazi seyler gizli tutulmaliydi aile icinde.ne oldu simdi bir alie dagildi 1 cocuk mezarda 1 cocugun dedesi aslinda babasiymis ve kardesine tecavuz edip oldurmus kadinin yerine kendinizi koyun babanij yerine kendinizi yokun diger kardeslerin yerine kendinizi koyun hepsinin hayati felc oldu 8.10 kisinin hayati s.kildi tum turkiye biliyor olayi ne yapicak simdi o insanlar.he suda var olay kadinda bitiyor yasadiklarini anlatmasi tabiki cok zor anlatamamistir anliyorum ama bu saatten sonra anlatmasina hic gerek yoktu ortaligi hepten yangin yerine cevirdi o adam zaten iceri girdigi an iskeneceye maruz kalip olucek sen hangi mantikla bunlari anlatip o kdr insanin hayatini mahfettin hic aklim ermedi

curry

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
789
284
63
bana kızmayın ama müslümenin melek olması onun için en iyisi olmuş. belki de o da annesi gibi yıllarca tecavüze uğrayacaktı. hayatı boyunca çile çekecekti