- 52
- 1
- 8
Ben yatiirm yapmadan cekim verdim odedilerHocam eminsiniz odedigine
Ben yatiirm yapmadan cekim verdim odedilerHocam eminsiniz odedigine
Bakiyeyi 950 yaptim 950 cekim verdim cekim iptal edildi bakiye 500 tl ye duzenlendi bidaha 500 cekim talebi verdim bi saat sonra oyle keyfine baktim odeme yapti 500 tlBen yatiirm yapmadan cekim verdim odediler
Oooi bende 500 yaptım vermiyorum o zamanBakiyeyi 950 yaptim 950 cekim verdim cekim iptal edildi bakiye 500 tl ye duzenlendi bidaha 500 cekim talebi verdim bi saat sonra oyle keyfine baktim odeme yapti 500 tl
Maalesef benden 300 yatırım istediker ve 300 ubistediginiz alanda 1 kat cevirebikirsniz ve çekim verebilirsiniz dediler bakiye 1 k oldu crkim verdim bakalimDirek 500 talep verdim yatırım yapmadan bakalım ne diyecekler
Ödeme 2 dk da geldiMaalesef benden 300 yatırım istediker ve 300 ubistediginiz alanda 1 kat cevirebikirsniz ve çekim verebilirsiniz dediler bakiye 1 k oldu crkim verdim bakalim
;DdBu tarz şartları olan bir kaç tane site vardı yatırdım çektim çoğundan. Delta gibi öderler diye tahmin ediyorum kendini biri feda etsin
Sebep neydi hocam neden sildiklerini söylemediler miArkadaşlar getirbete para yüklemesin kimse boşuna.Benim parayı sildiler.Dolandırıldım
Aynisi başima geldi dün gece tokatladilar beniBeyler artık ödeme yapmıyorlar sakınyatırım yapmayın 1.5 k paraya mı yanayım yatırdığım 300 e mi yanayım gönderdiğim belgelere mi yanayım bilemedim ilk başta göz boyamak için ödeme yaptılar şimdi yapmıyorlar