- 923
- 449
- 63
Hadi kral bekliyoruzYaaa hakkkk multi hesaptan sizler için 200 u hibe ediyorum bakalım ödeme yapcaklarmi
Hadi kral bekliyoruzYaaa hakkkk multi hesaptan sizler için 200 u hibe ediyorum bakalım ödeme yapcaklarmi
Tcle isim uymuyor diyor neden görüyor bunlar akkk yaHadi kral bekliyoruz
Ana parayı çekmek için şimdide kimlik selfie istiyor aha hayırlı islerrHadi kral bekliyoruz
Kral paneldenmi aldın kimlik numarasınıTcle isim uymuyor diyor neden görüyor bunlar akkk ya
Dur bişey yapma sakın bekle kimilği paneldenmi aldın önemli olan oAna parayı çekmek için şimdide kimlik selfie istiyor aha hayırlı islerr
Yok be aga kiz arkadaşımın tcsini yazdım yemedi namussuzlarDur bişey yapma sakın bekle kimilği paneldenmi aldın önemli olan o
Kandırmaya çalışan sen, namussuz site. Vay beYok be aga kiz arkadaşımın tcsini yazdım yemedi namussuzlar
Kral bi sistem var onlarda tcni okuttular mi isim soy isim doğum tarihi görebiliyorlarAna parayı çekmek için şimdide kimlik selfie istiyor aha hayırlı islerr
Napalm emmi be çocuklar aç evdeKandırmaya çalışan sen, namussuz site. Vay be
Aynen reis patladıkKral bi sistem var onlarda tcni okuttular mi isim soy isim doğum tarihi görebiliyorlar
Sağlık olsun kız arkadaşının kimliği at bari düzeltsinler 200tlyi kurtar reisAynen reis patladık
Aga isde duyarsa anamı ağlatır zaten acayip takıntılı bir şekilde ona dolaylı yoldan anlaticam artik dümen dogru vs ortaya karışık anlatip isdiycem kimliğiSağlık olsun kız arkadaşının kimliği at bari düzeltsinler 200tlyi kurtar reis
Ya kral sen beni dinlesene isteme kimseden bişey sen kimlik numarasını paneldenmi aldın@Mehmet1280 ula memo yaktın beni nerden soktun şu multiyi aklimiza
Ya kral sen manyak mısın multi öylemi yapılır özele gel hemen halledelim çek parayı yazamıyom snein kapalı bana yzsanaYok be aga kiz arkadaşımın tcsini yazdım yemedi namussuzlar
Dur yaziyom agaYa kral sen manyak mısın multi öylemi yapılır özele gel hemen halledelim çek parayı yazamıyom snein kapalı bana yzsana
Bekliyorum kralDur yaziyom aga