Bende de bu var
Ekli dosyalar
-
57.7 KB Görüntüleme: 26
-
94.5 KB Görüntüleme: 27
-
98.1 KB Görüntüleme: 27
Son mac oran 1 sayıldı sag olsun ev sahibi son 4 dk sayi atmamisyiBende de bu var
2 sayı ya çok üzücüBende de bu var
Kanka mackolikte maci bul ev sahibi son 4 dk hic sayi atmadi2 sayı ya çok üzücü
Yapma ya 4 dk o salonda ne yaptılar çok merak ediyorum şaka gibi geçmiş olsunKanka mackolikte maci bul ev sahibi son 4 dk hic sayi atmadi
Oluyor oylr seyler ben kafam guzel oynamıştım bu kuponu butun maçlara 1 ceyrek 1 yazmisim burada yazsam vuracaktim parayiYapma ya 4 dk o salonda ne yaptılar çok merak ediyorum şaka gibi geçmiş olsun
Dost betsensation en az 20 maç min 50 tl oynayacaksın istediğin branşı oyna 1.10 oran şartı var %120 kazanca ekliyor. sponsor zaten rahatızKanka bide bu site hangi site yarin deneyeyim sansimi boyle bir kupon yapip
Aynen öyle illaki dönecek devran sağolasın sana da geçmiş olsunGribetten ben de bugün yaptım bir kupon, bir gole 20k gitti. bakalım denemeye devam. Geçmiş olsun bu arada
Harbiden dostum ya kupon son anlarda juveye kalmıştı çok stres olmuştum sağolasın sana da tebriklerrTebrik ederim dostum bugun bana da döndü devran.juventus çok terletti ama 😆
Hah hadi hayirli olsun tbrkler cok guzel yakalamissin beDönecek devran dedik çok şükür bir gün sonra döndü
%120 kazanç ile birlikte aşşağıdaki tutara vurduk
sevincimi paylaşmak istedim. umarım herkese böyle bir mutluluk nasip olur
Ekli dosyayı görüntüle 193565
Ekli dosyayı görüntüle 193563
Tbrkler@gfb1907brs dostum iyi ki açmışsın konuyu senden gördüm oynayım dedim bugun. İlk i 90+ da penaltı kaçırdı 900 TL gitti. 20 TL 760 kazanç🙂
G olsun kardesGribetten ben de bugün yaptım bir kupon, bir gole 20k gitti. bakalım denemeye devam. Geçmiş olsun bu arada
Oooo 🤌👌👏👏👏👏Dönecek devran dedik çok şükür bir gün sonra döndü
%120 kazanç ile birlikte aşşağıdaki tutara vurduk
sevincimi paylaşmak istedim. umarım herkese böyle bir mutluluk nasip olur
Ekli dosyayı görüntüle 193565
Ekli dosyayı görüntüle 193563