Yedirmezler sezon sonunu çıkaramaz o kadro ama olmasını istermiyim isterim keşke olsaŞaka Maka şampiyonluğa gidiyor girona
Leicester City mucizesi gibi bir mucize olurmu acaba
şikeden öte yol yokGirona kalbim seninle be gir hepsine aslanım Ekli dosyayı görüntüle 436123
Bir e kaç veriyor du acaba Real e bağlı şampiyonluğu bence takım olarak yürekten oynuyorlarYedirmezler sezon sonunu çıkaramaz o kadro ama olmasını istermiyim isterim keşke olsa
Knk bir kaç maçlarını izle inanılmaz iyi oynuyorlar takım oyununuşikeden öte yol yok
Şike değil Girona da sistem çok iyi sadeceşikeden öte yol yok
kanka geçen galibiyetine oynadım berabere kaldılar bu maça oynamamıştım bidahaki ilk maçına oynıcam galibiyetine nasıl yenemicekler izleyip görcenKnk bir kaç maçlarını izle inanılmaz iyi oynuyorlar takım oyununu
aynen aynen geçen oynadım berabere kaldılar sistem çoh iyiŞike değil Girona da sistem çok iyi sadece
Şampiyon oluruna bas kenarda kalsınkanka geçen galibiyetine oynadım berabere kaldılar bu maça oynamamıştım bidahaki ilk maçına oynıcam galibiyetine nasıl yenemicekler izleyip görcen
Adamların takımını satın aldı alan kişiye bakarsak normal karşılanırŞaka Maka şampiyonluğa gidiyor girona
Leicester City mucizesi gibi bir mucize olurmu acaba
Çok iyi oynuyorlar oyuncular çok iyi anlaşıyorŞike değil Girona da sistem çok iyi sadece
City e bile kafa tutar bu takımŞike diyenler futbol fakiridir adamlar şiir gibi top oynuyor
O da senin şansın dost🤣aynen aynen geçen oynadım berabere kaldılar sistem çoh iyi
Knk şampiyon yapalım gironamizicahilsin