- 1,098
- 471
- 83
beyler gırtlagam ağarıyor doktora gıttım ilaç verdi kullanıyorum ama bazen oyle bır ağrı oluyorkı devam ete dayanamam allah tan gecıyor size boyle bi ağrı oluyormu yasayan varmı bi akıl versenız
yasayan varmı boyle bısey yanı onu soruyorumDoktor vermiş ya hocam daha kimden akıl istiyorsun
doktora gıttım zaten kardesım hastalıklar oluyor ne yapayım istişare yapmak ıstıyorum anlatabıldımmı kardesımAga sen kırık mısın? Yok boğaz ağrısı yok gırtlak yok göğüs yok salgın burdakiler mehmet öz falan mı sürekli konu açıp sağlık bilgisi alıyosun doktora gitsene güzel kardeşim tedavi olsana
ya kardesım vallahı hastalanıyorumyaHHAHHAHAHAHAHAHAHAH İNANILMAZ Bİ ADAMSIN
reis k bakmayın bıraz gecıkdımVay reis gözümüz yollarda kalmıştı bizimde😁
Moruk burası mhrs sohbet hattı mı? Sendeki hastalık başkasında olabilir yada aynısı olmayabilir adama makattan fitil sokuyo boğaz ağrısı için sende mi sokcaksın ayrıca sen hintli falan mısın bu nasıl iştir bütün hastalıklar seni buluyodoktora gıttım zaten kardesım hastalıklar oluyor ne yapayım istişare yapmak ıstıyorum anlatabıldımmı kardesım
Asdfgh. 🤣
dostumuzun bi sonraki ağrıyan yerını bılene 100 payfix bol şans
kardesım ne alaka makat felan ya boğaz agrısından bahsedıyorum ben fazla recep ıvedık ızleme dostumMoruk burası mhrs sohbet hattı mı? Sendeki hastalık başkasında olabilir yada aynısı olmayabilir adama makattan fitil sokuyo boğaz ağrısı için sende mi sokcaksın ayrıca sen hintli falan mısın bu nasıl iştir bütün hastalıklar seni buluyo
kardeşim benim anlıyorum seni de buraya belki de 10 kez sağlık boğaz ağrısı hatta penis ağrısı için bile konu açtın buradan gelecek bi medet umman komik anladın mı. doktorun kesemediği ağrıyı burada birisi yazıp nasıl kessin dimiya kardesım vallahı hastalanıyorumya
Sağlık bakanı bu kadar paylaşım yapmamıştır
dostumuzun bi sonraki ağrıyan yerını bılene 100 payfix bol şans
ya reis agrı gıdıyor ama sunu demek ıstıyorum hep farklı farklı hastalık cıkıyor yanı herkeze bakıyorum kımse hasta degıl hep ben hastayım ağa sınav oluyoruz ahşrette bneım ıcın ıyı hastalık gunahlara kefaret ama inanın devamlı hastalık cekıyorumkardeşim benim anlıyorum seni de buraya belki de 10 kez sağlık boğaz ağrısı hatta penis ağrısı için bile konu açtın buradan gelecek bi medet umman komik anladın mı. doktorun kesemediği ağrıyı burada birisi yazıp nasıl kessin dimi