- 1,098
- 471
- 83
ne laka kardesımSen bu yaşa nasıl geldin bu kafayla ag
ne laka kardesımSen bu yaşa nasıl geldin bu kafayla ag
Sen bu yaşa nasıl geldin bu kafayla ag
Yav internete bakar nedir ne değildir diye sonra kalkar doktora gider ne yapacakşu dalga gecmeye calısanların basına gelmıyorya su agrılar sızın basınıza gelse ne yapardınız acaba
dalga gecenlere benden gelsın
Reis yanlış anlama o ağrılar benim başıma gelse doktor'a giderdim ilaç vs. Sonrasını Allah'a bırakırdım burada paylaşım yapmak senin ağrılarını geçirmez o ağrılar nasıl oldu benim 2 haftadır dişim dolgu bekliyor gördün mü beni diş dolgusu yapmayı bilen var mı diye konu açtığımı bazı şeyler sabır isterşu dalga gecmeye calısanların basına gelmıyorya su agrılar sızın basınıza gelse ne yapardınız acaba
Merhaba CAPA EGT ART.dahiliye polinikligi doktor @SULLY atarkeser randevu saati:16.25 lütfen randevu saatinizden 30 dk önce geliniz...Moruk burası mhrs sohbet hattı mı? Sendeki hastalık başkasında olabilir yada aynısı olmayabilir adama makattan fitil sokuyo boğaz ağrısı için sende mi sokcaksın ayrıca sen hintli falan mısın bu nasıl iştir bütün hastalıklar seni buluyo
Yanma ve yutkunurken zorlanma varmibeyler gırtlagam ağarıyor doktora gıttım ilaç verdi kullanıyorum ama bazen oyle bır ağrı oluyorkı devam ete dayanamam allah tan gecıyor size boyle bi ağrı oluyormu yasayan varmı bi akıl versenız
reis diş agarır gecer ama boğaz cok fena anlatabıldımmıReis yanlış anlama o ağrılar benim başıma gelse doktor'a giderdim ilaç vs. Sonrasını Allah'a bırakırdım burada paylaşım yapmak senin ağrılarını geçirmez o ağrılar nasıl oldu benim 2 haftadır dişim dolgu bekliyor gördün mü beni diş dolgusu yapmayı bilen var mı diye konu açtığımı bazı şeyler sabır ister
yanma yokda yutkunurken bazen zorlanıyorum doktor ılacları 20 gun kullancan dedı antıbıyotık gargara burun spreyı verdı aleerji dediYanma ve yutkunurken zorlanma varmi
Baş ağrısı oluyor muyanma yokda yutkunurken bazen zorlanıyorum doktor ılacları 20 gun kullancan dedı antıbıyotık gargara burun spreyı verdı aleerji dedi
nasıl yanıknk senin gırtlağın ağrımıyor
senin kafada okb problemi var
tedavi ol
yoksa hayatını kaydırır yakında
olmuyorBaş ağrısı oluyor mu
Gırtlağına kadar alırsan ağrır tabi milletin ahınıbeyler gırtlagam ağarıyor doktora gıttım ilaç verdi kullanıyorum ama bazen oyle bır ağrı oluyorkı devam ete dayanamam allah tan gecıyor size boyle bi ağrı oluyormu yasayan varmı bi akıl versenız
Anladım dişin ağrıyorsa cektirceksin basın agriyorsa s.olmuyor