Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gıybet Time

crystal

Üye
Yeni Üye
36
11
8
Bisey dikkati mi cekti. Gecenler de hizlibet dolandirdi diyen sahis , ardinda parayi yatirdilar demisti cekilis postu paylasmisti , ardindan tekrar hizlibet dolandirici diye paylasimlar yapmis , sonra da 100 RT gelirse 20 kisiye 20 lira mi ne dagiticam yazmis bide sponsor buro ismi vermis . Bu arkadaş sizce ne yapmaya calisiyor anlayabilen var mi? Hizlibet sıkıntılı da bu arkadasta bana cok cahil geldi.

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,381
2,224
113
Bu konuda ilk baslarda sitenin yanindaydm ama bana danisikli dovus gibi geliyor.Herif surebet yapmis normalde nedir cezasi? Hesabi kapar bakiyeyi silersin.hizlibet ne yapti surebet kazancini silip herifin parasini yatirdi boyle bsy olamaz bn hizlibettn cok cekim yaptm 250tl yi gecmedi hicbir cekimim +1k oynayan kesinlikle bulasmasin siteye

crystal

Üye
Yeni Üye
36
11
8
Ben yatirim yapmadim siteye hesabim da engelli. Dikkatimi cekti bi insan 1 gun once aglarken neden simdi betturka reklamiyla kupon yapip 400 lira dagiticam der. Danisikli dovus degil bence bu olay.

Excalibur80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
177
43
O eleman bi msj da hem üzülme emojisini hemde gülücük emojisini kullanabilen değişik bibyaratik ti o günde demiştim zaten