- 10,090
- 5,766
- 113
bankadan bankaya değişebilir süre 1-60 dakika yazıyorben 45 dakikadır ödemeyi bekliyorum hala
bankadan bankaya değişebilir süre 1-60 dakika yazıyorben 45 dakikadır ödemeyi bekliyorum hala
Bende kimlik doğrulama yaptım da acaba ne zaman sonuçlandı sizin ki?ben 200 yaptım 25 payfix yatırdım yatırdığımı kaybettim sonra 200 anında havale ile çekmek istedim hata verdi canlı destekle görüşün diye canlı 30 dakikada ancak cevap verdi . kimliğimi doğruladı ardından tekrar anında havale ile deneyin çekimi dedi denedim çekim verdim bekliyorum
canlı destek kimlik bilgilerimi istedi yazdım önce kimliğiniz onaylanmıyor dedi nasıl olur tekrar bakın dedim yine onaylanmadı dedi üsteledi dedim ki herşeyi doğru yazıyor musun bir kontrol et bana yazdı ki tc numaranızı yanlış yazmışım özür dilerim . sonra onayladı çekim verdim bekliyorumBende kimlik doğrulama yaptım da acaba ne zaman sonuçlandı sizin ki?
Ben yolladım ne zaman onaylanacagi belli deegil belli bir süre veremiyorum malesef dedicanlı destek kimlik bilgilerimi istedi yazdım önce kimliğiniz onaylanmıyor dedi nasıl olur tekrar bakın dedim yine onaylanmadı dedi üsteledi dedim ki herşeyi doğru yazıyor musun bir kontrol et bana yazdı ki tc numaranızı yanlış yazmışım özür dilerim . sonra onayladı çekim verdim bekliyorum
yuh ben belge göndermedim ki kimlik bilgilerimi yazdım canlıya sadeceBen yolladım ne zaman onaylanacagi belli deegil belli bir süre veremiyorum malesef dedi
canları nasıl isterse öyle takılıyorlar işte iki dakikada yolladılar bana biraz önce ödemedikleri ikametgah istedikleri geç ödedikleri tonla kişi var güvenerek oynayacağım bir yer değilBen yolladım ne zaman onaylanacagi belli deegil belli bir süre veremiyorum malesef dedi
Dewam ediyormu bonus alsak dost ?canları nasıl isterse öyle takılıyorlar işte iki dakikada yolladılar bana biraz önce ödemedikleri ikametgah istedikleri geç ödedikleri tonla kişi var güvenerek oynayacağım bir yer değil
Gerçekten öyle ya tırt site şu parayı cekeyim işim olmaz dahacanları nasıl isterse öyle takılıyorlar işte iki dakikada yolladılar bana biraz önce ödemedikleri ikametgah istedikleri geç ödedikleri tonla kişi var güvenerek oynayacağım bir yer değil
Belge istediler bu ne ya şaka gibi birde ikametgahhyuh ben belge göndermedim ki kimlik bilgilerimi yazdım canlıya sadece
eski üyeydim ben yıllar önce deneme bonusu alıp kazanamadıydım istedim verdiler dene birDewam ediyormu bonus alsak dost ?
Eyvallah dosteski üyeydim ben yıllar önce deneme bonusu alıp kazanamadıydım istedim verdiler dene bir
buyurVarmı güncel link atacak babayiğit
8 gün değil 8 iş günü sürüyormuş bunlar dolandırıcıdır hala odemiyorlar paramı 1 hafta olduBende kimlik doğrulama yaptım da acaba ne zaman sonuçlandı sizin ki?
Yeme biraderim yalancı bunlarRomanya maçında 1 gol olursa bende çekcem 25 lazım
Ekli dosyayı görüntüle 279765