- 16,705
- 11,750
- 113
Hic işde ağzı olan konuşuyor bos bos muhabbetler reisNeyi ilginç maykoya para gönderecek olsam çekiliş yapın da 5 kişiden birine gitsin demem?
Hic işde ağzı olan konuşuyor bos bos muhabbetler reisNeyi ilginç maykoya para gönderecek olsam çekiliş yapın da 5 kişiden birine gitsin demem?
Yanlış anlama gozlemımı belırttım adamı kupona etıketlemıssın özelden cekılıse sokmadan adama ateşleme yapabilirdın kendi fikrimNeyi ilginç maykoya para gönderecek olsam çekiliş yapın da 5 kişiden birine gitsin demem?
Kral ilk beğenen ve bol şans diliyen benim zatenYanlış anlama gozlemımı belırttım adamı kupona etıketlemıssın özelden cekılıse sokmadan adama ateşleme yapabilirdın kendi fikrim
Senın ıcın dıyorum cekılıse sokmadan sana atsa ayıp olmazdı anlamında yanlıs anladınHic işde ağzı olan konuşuyor bos bos muhabbetler reis
Yok reis bugun basket muhabbeti oldu ondan etiket attı dediğide cıktı baskette vallahaSenın ıcın dıyorum cekılıse sokmadan sana atsa ayıp olmazdı anlamında yanlıs anladın
Dostum bunu yapacak olsam zaten yaparım ben burada mayko kazansın diye yapmadım sabah mayko böyle bir kupon paylaştı ona istinaden paylaştım 😄 neyseYanlış anlama gozlemımı belırttım adamı kupona etıketlemıssın özelden cekılıse sokmadan adama ateşleme yapabilirdın kendi fikrim
Dost çekiliş ne zamanDostum bunu yapacak olsam zaten yaparım ben burada mayko kazansın diye yapmadım sabah mayko böyle bir kupon paylaştı ona istinaden paylaştım 😄 neyse
Adminler görürse hemen yaparlar dost benim yapmam uygun değilDost çekiliş ne zaman
Kadoma ne oluyor mayko laYolla kadoma @Kadir3471 gitsin kanka yonetime hic ugrasdırma sen bilirsin gene
Kadoma oluyor serom işte😁😁Kadoma ne oluyor mayko la
Hergun yeni yeni takma isim çıkıyor wqewdfhfhhKadoma oluyor serom işte😁😁
Vay be yapıyon bu sporu kanka@Mayko78 bak dost eğer ki bu da gelirse demek istediğimi anlarsın zaten ilk çeyreğe bak 20-11 2. Çeyrek ilk atanın daha az atması lazım %80 böyle oluyor bu olay Ekli dosyayı görüntüle 632510
Serom yerin ayrıHergun yeni yeni takma isim çıkıyor wqewdfhfhh
SenindeSerom yerin ayrı
RıdommmKazandık mi dostlar