- 103,438
- 154,425
- 113
56. dakika gol iptal olmazsa gelmişti dost
son 5 dakika 1 gol daha lazım bir umut
son 5 dakika 1 gol daha lazım bir umut
Ins atarlar dostSüre cok az umarim uzmezler bu haftaki zarari cikarip 250 de kar aliriz bunun 100 lirasini dostlarla paylaşırız
Ins gelir reis zararin cikarSüre cok az umarim uzmezler bu haftaki zarari cikarip 250 de kar aliriz bunun 100 lirasini dostlarla paylaşırız
Hisssst. Sakin olunEv sahibi saplar bu maçta en az 1 gol var. Laf olsun torba dolsun diye demiyorum. Erken gelirse kontradan 2 yada 1-1 olabilir ama ilk golü ev atar
kusura bakma kral senin kupon gelmeyecek gibi sanki bi anda içime doğdu bugün iddadan ne istesem olmadı şimdi de sen icin istedim olmayacak gibi kusura bakmaSüre cok az umarim uzmezler bu haftaki zarari cikarip 250 de kar aliriz bunun 100 lirasini dostlarla paylaşırız
Dost niye bole umutsuz konusup heves kırıyosun icinde kalsınkusura bakma kral senin kupon gelmeyecek gibi sanki bi anda içime doğdu bugün iddadan ne istesem olmadı şimdi de sen icin istedim olmayacak gibi kusura bakma
yapacak bişe yok dost acı söylerDost niye bole umutsuz konusup heves kırıyosun icinde kalsın