- 7,427
- 6,961
- 113
Sende saol nedemek bide cesaretli olsan
Benmi gecmis konulara bak forum haricide var sitelerde dost kafam atsın 2k bile atarim atmisligim varSende saol nedemek bide cesaretli olsan
Slottan anlamam ama su etkinliklerden gecen 567 tl ve en kötü 50 frespinde 100tl falan yakaliyorum demekki kovalasam vurucam simgelerin düşüş hizini yakalamaya çalışıyorum dikkatlice delice ama öğle ama bir türlü ısınamadım spordan daha tehlikeli bagimliligi olur diye girmek istemiyorumYesillenenlere tebrikler. Az once betmonun freebeti 60 yapip 100 e tamamlayamadim. Slottta hemen sey edim derken slot beni sey etti. Atari gibi seviyorum yav. Harbi bagimliyim mk. İyi geceler beyler
Hoc bulasma bro aman lanet olsun. Cok dadli amma meret uzak dur spor iyidir 😁😁😁Slottan anlamam ama su etkinliklerden gecen 567 tl ve en kötü 50 frespinde 100tl falan yakaliyorum demekki kovalasam vurucam simgelerin düşüş hizini yakalamaya çalışıyorum dikkatlice delice ama öğle ama bir türlü ısınamadım spordan daha tehlikeli bagimliligi olur diye girmek istemiyorum
@Hayatindibi reis buda gelmis can sıkıntısı part2Böyle denedim digeri kapaliydi dostEkli dosyayı görüntüle 190802