- 38,677
- 20,172
- 113
Keşke iy bittikten sonra gelseydin dost
bız tahmınımızı yazalı cok oldu be dostKeşke iy bittikten sonra gelseydin dost
Ne demek istiyon Erhan dostumuza ağzındaki baklayi çıkar dostKeşke iy bittikten sonra gelseydin dost
senaryo bellı dost ılk yarı atar ınsallah amaUlan bayern oynamasak ilk yaridan atarsin 2 3
@erhanbey22 dost oynama ilk yari demisti dinlemedik.ah ah
Şu senaryoları maçtan önce cozsen dost para içinde yüzcezsenaryo bellı dost ılk yarı atar ınsallah ama
bence 60 70 arası 1 tane atacak uzatmaya goturcekler macı
cozduk dostta ben alt oynamam guvensemdeŞu senaryoları maçtan önce cozsen dost para içinde yüzcez
Demekki para altta dost biz üstte sinema ariyoz asıl altta sinema yapıyolar dostcozduk dostta ben alt oynamam guvensemde
maho butun parayı gomdu buraya maclar bıtınce yıne odenmedı sınemasıyla doner dostDemekki para altta dost biz üstte sinema ariyoz asıl altta sinema yapıyolar dost
Yazdım da cevap vermiyor kimseBu attığım yere yaz dost
Dost güzel senaryo yazarsa ona puanım 10maho butun parayı gomdu buraya maclar bıtınce yıne odenmedı sınemasıyla doner dost
Etiket at shellac daimon veya başkana yada özelden yaz dostYazdım da cevap vermiyor kimse
Sağol dost geçirenler sağolsungecmıs olsun dost
Özelden nasıl yazılıyor yardımcı olur musunuzEtiket at shellac daimon veya başkana yada özelden yaz dost
Dost yukarda mesaj kutusu varya oraya tikla konuya mistbet yaz yazcagin kişiye @ harfi koy yanına shellac daimon veya başkanı yaz gönder mesajıÖzelden nasıl yazılıyor yardımcı olur musunuz