- 4,558
- 1,965
- 113
Sahte site bile bonus ekememis arkdas nerede intihar edebilirimBir de 30 tl backup sms freebet diyor o ne
Sahte site bile bonus ekememis arkdas nerede intihar edebilirimBir de 30 tl backup sms freebet diyor o ne
Sahte site bile bonus ekememis arkdas nerede intihar edebilirim
aynen onu ben de farkettim ama bakalımeklenmiş ama hepsi yatırım şartlı
öyleymiş mesaj yazdı aramış kızdı kişiye özelWhatsaptan sa özeldir
SELAMIN ALEYKÜM COİNLİST HESABI ALIYORUM HALA GİDİP HESABINIZI DOLANDIRICILARA KAPTIRMAYIN 5DK DA KONTROL EDİP KYC ONAYLANMIŞSA 150 TL YE ALIYORUM!!!!!!!Ekli dosyayı görüntüle 211494sms gelenlere otamatik ekleniyor 250 yap çek 1.80 oran saat 19 kadar.
Yatırımsız diyor zaten reis yatırım isterse kimse yatırmaz buraya zaten cacık site belligolden90 dolandırıcı sitedir ödemede hep sorun çıkartıyor 100 tl yi bile zorla belge istediler vs 10 günde beklettiler hesabımı kapattılar ödemediler 2 ay önce bakmayın yeni site vs hepsi tezgah bu site dolandırıcıdır dikkat edin paranıza yazık olmasın
10 bin kişiye vermişler bonus güya ne çabuk verdiler okadar yalancı site 10 bin kişiye 1 saatte vermişler senin 10 bin üyen belki diyorum vardır yeniüyeler nezaman 10 bin kişi geldi vaybe türkiye buraya gelmiş desene işte bunlar bukadar yalancı çoğu kişiye vermediler siteye çekip reklam yapıyolar hatırlatıyor aklınca siteyi ama bu alengirli işleri insanlar anlar kimsede böyle siteye yatırım yapmaz yapmamalıYatırımsız diyor zaten reis yatırım isterse kimse yatırmaz buraya zaten cacık site belli
Ya bunları niye Paylaşıyorsunuz kardeşim bunlar özel bonuslarBenim ki de aynı hesap. Bana eklediler
Çevrim şartı nedir dostumBen aldım ödeme yapar yapmaz bilemem whatsapdan. Yazın