- 2,855
- 1,170
- 113
Buda adamların söylediği tüm bakiyeyi havale verirsem nasıl 500 atacaklar orasınıda bilemedim hiç şikayet yok internette site yeni sanırım
Ekli dosyalar
-
160.3 KB Görüntüleme: 663
Bonusları abartılıda değil kayıp bonusu yüzde 10 yazmış yatırıma ek yüzde 10 yine lisansda duruyor bilemedim ama riske aracak 100 tl m yok kalsın şimdilikSakın para yatırmayın bu site bir ara hortlamisti alt yapı aynı ismi değişik eski ismi aklıma gelmiyor 250 yatırım istiyordu arkadaşım yatırdı ve engellediler. Çoluk çocuk yoluna çıkmış düşmeyin
Tc onayın yok mesajın yok bismillah deyip gelmişsin kim sana güvenecek100goley90 da aldigim 100 frespini sweet bonanzada 1180 yaptim 100 yatir 500 cek diyor 100 tl yok yari yariya yapacak olan var mi
Dostum kayit oldugum adresi sana vereyim sen girTc onayın yok mesajın yok bismillah deyip gelmişsin kim sana güvenecek
Eskiyim ama tc onayim yok sadeceDostum kayit oldugum adresi sana vereyim sen gir
Dostum ben aldımBuda adamların söylediği tüm bakiyeyi havale verirsem nasıl 500 atacaklar orasınıda bilemedim hiç şikayet yok internette site yeni sanırım
Ödüyor bana ödedi 2 dakika içindeBonusları abartılıda değil kayıp bonusu yüzde 10 yazmış yatırıma ek yüzde 10 yine lisansda duruyor bilemedim ama riske aracak 100 tl m yok kalsın şimdilik
Sen de gelip bunu yazdıysan kesin öğrenci bunlar benim 100 tl me kalmışlar istemez hacı rulette tek sayıya atıp çöp ederim size yedirmemDostum ben aldım
Lorabet sitesi lisans sahte dostCanlıdan işte sartlarida atıyor tek maç 2 oran kombine 1.30 du sanki öğrenince buraya yaz millet faydalansin
Tc onayın yok mesajın yok bismillah deyip gelmişsin kim sana güvenecek
Tc Onayini yaptim baska birsey istermisinTc onayın yok mesajın yok bismillah deyip gelmişsin kim sana güvenecek
Odeme yapmaz lorabet lisans sahteLorabet12.com
Buraya da bakın 25 yatırım şartı var ama çok iyi 50 yi 250 yap hepsini çek
Tmm halleddikKupon yapınca kupon cikmiyor canlı destek bişi diyemedi o da bilmiyor bayan
Ben aldım bonusu kaybettim 25 lira için odememezlik yapmaz sanki be aga bilemedim valla sileyim düzelteyim mesajı o zaman kimse uye olmasın ödeme yapmazlar diyorsunLorabet sitesi lisans sahte dost
Site güvenilir gelmedi dost Lisans sahte canlı desteğe söylüyorum Aykan var lisans sahte diyorum odeme olurmu diyom bilgi vermiyor destekten atıyor beniBen aldım bonusu kaybettim 25 lira için odememezlik yapmaz sanki be aga bilemedim valla sileyim düzelteyim mesajı o zaman kimse uye olmasın ödeme yapmazlar diyorsun
50 yatirimli dostBen aldım bonusu kaybettim 25 lira için odememezlik yapmaz sanki be aga bilemedim valla sileyim düzelteyim mesajı o zaman kimse uye olmasın ödeme yapmazlar diyorsun
Sildim aga mesaji50 yatirimli dost