Kanka ceza yediğin kimden onlar belki dolandırıcı olabilirler19bin ceza yedim daha yeni havale ve papara kullanmayin devlet takip ediyor
Kanka ceza yediğin kimden onlar belki dolandırıcı olabilirler19bin ceza yedim daha yeni havale ve papara kullanmayin devlet takip ediyor
Ceza yememiş olabilir arkadaş dolandırıcılar mesaj atıyorlar ceza var diye uyap linki yolluyorlar paylaş burda dostEtmezlerse ..........yum herşeye zam herşeye zam ne yapacak bu millet onu diyen hiç yok
@snreltKanka ceza yediğin kimden onlar belki dolandırıcı olabilirler
@serhatcanCeza yememiş olabilir arkadaş dolandırıcılar mesaj atıyorlar ceza var diye uyap linki yolluyorlar paylaş burda dost
Ne paylaşayım dost
Sen değil dost diğer arkadaş ceza yedim diye söylemiş dolandırıcı lar yaziyor ceza mesajı arkadaşta inanmış galibsNe paylaşayım dost
Umarım dolandırıcılara yatırmamıştırSen değil dost diğer arkadaş ceza yedim diye söylemiş dolandırıcı lar yaziyor ceza mesajı arkadaşta inanmış galibs
Aynen dost @serhatcanNasıl bi ceza yedin ortalıkta dolandırıcı çok bunun la ilgili umarım dolandırıcılara kaptırmadın paranı
mesela bunun gibi Ekli dosyayı görüntüle 375359
Aynen inşallahUmarım dolandırıcılara yatırmamıştır
Payfix yada pep bitcoin nasıl dost19bin ceza yedim daha yeni havale ve papara kullanmayin devlet takip ediyor
Ara numarayı kufret onlara hepsi ayrı ayrı hukuk bürosu ama numaraları aynı ben her Allah'ın günü arayıp canım sıkılınca kufrediyorum dolandırıcı lar bu arada banada mesaj atıyor larNasıl bi ceza yedin ortalıkta dolandırıcı çok bunun la ilgili umarım dolandırıcılara kaptırmadın paranı
mesela bunun gibi Ekli dosyayı görüntüle 375359
Hangi siteden çekim yapmıştın ve havale ile çekimde mi ceza yedin19bin ceza yedim daha yeni havale ve papara kullanmayin devlet takip ediyor
Güncel giriş ne kanka sosyal medyadada bulamadım siteyiyatırıp çekicektim bakiyemi sildiler
Ben de 1000 yaptım slotlari veriyor kararsız kaldım havale olması sıkıntı
101goley90 yazıp girdim ben ama para yatırma önce çekim için 1000 yap 100 yatır 500 dediler cekim yapacaktım canlı 1000 yap 100 yatır 350 toplam çekim dedi sonra bakiyemi sildilerGüncel giriş ne kanka sosyal medyadada bulamadım siteyi
Kanka ben siteyi bulamıyorumki daha sosyal medyada bile yoklar girilmez bu bonusa101goley90 yazıp girdim ben ama para yatırma önce çekim için 1000 yap 100 yatır 500 dediler cekim yapacaktım canlı 1000 yap 100 yatır 350 toplam çekim dedi sonra bakiyemi sildiler