- 1,176
- 426
- 83
Frebet kampanyası var sitede ne kadar yatitirsan o kadar frebetBence direk woonn yesil yanacak. Reis 2500 kupon yapmışsın oran neden öyle 10 bin vermesi gerekmiyor mu
Muhtemel kazanç 8k küsür yaziyor
Frebet kampanyası var sitede ne kadar yatitirsan o kadar frebetBence direk woonn yesil yanacak. Reis 2500 kupon yapmışsın oran neden öyle 10 bin vermesi gerekmiyor mu
Ana para duruyor halaBence direk woonn yesil yanacak. Reis 2500 kupon yapmışsın oran neden öyle 10 bin vermesi gerekmiyor mu
Anladım reisFrebet kampanyası var sitede ne kadar yatitirsan o kadar frebet
Beklemedeyiz belli değil daha ne sonuclanacak
Dostum dediğin gibi ilki tamam kazandı sonuçlandıAnladım reis
İyi reis sevindim adına düşündüğümüz gibiymiş yoksa oranlar bu kadar düşük olmazdiDostum dediğin gibi ilki tamam kazandı sonuçlandı
Bakalım Ronaldo napicakİyi reis sevindim adına düşündüğümüz gibiymiş yoksa oranlar bu kadar düşük olmazdi
İsabetli şut ubirak Ronaldo 2 gol bile atarBakalım Ronaldo napicak
Dost ofsaytmiydi o sutİsabetli şut ubirak Ronaldo 2 gol bile atar
Reis balkonda cigara tüttürüyorum şu an dumani ile yuvarlak yapip icinden top geciriyorum totem yapıyorum getirecegim maci. 🤣 birazdan izleyeceğimDost ofsaytmiydi o sut
ilk sut sayılmışReis balkonda cigara tüttürüyorum şu an dumani ile yuvarlak yapip icinden top geciriyorum totem yapıyorum getirecegim maci. 🤣 birazdan izleyeceğim
Abican katılım varmı acabailk sut sayılmış
İyi reis sevindim. Ekrana kuruldum simdi 🧐ilk sut sayılmış