Başka uygulamalarda baktım istatistik aynı ama skor 23-19 gösteriyor bu kadar rezillik olmazev 29 sayı attı istatislige göre diye gösteriyor skor 23 bence uygulama sıkıntuılı
Hocam bugün basket maçlarına el atmışlar saçma sapan şeyler oluyorBu ne dost sen büyükçekmece daçka maçını görsen 3. Çeyrek ortaları ev 52-51 öndeydi 25 farkla kaybetti ve ikinci yarıyı 0/13 üçlük isabetiyle bitirdi.
Sakın mac sonu 1 oynadım demeSikenin krali bana denk geldiEkli dosyayı görüntüle 207028
Hemde handikapsizSakın mac sonu 1 oynadım deme
Hoca bunlar tek kelimeyle sahsiyetsizler deplasman ilk yari attığı sayıyı son çeyrekte atmış bunlarda SENARYO bitmiyor ne para kaldırdılar bu maçtanHemde handikapsiz
Kendi cani yanmayan anlamaz hocam emin ol başlarına gelse daha çok veryansın ederlerIlk yarı 63-32 bitiyo,maç handikapsiz 2 oluyo, bu sonucun normal olabileceğine inanan kumarbazlar adına utandım, hadi nba maçı olsa anlarım da
Aynen öyle, umarım ironi yapıyolardir sanmiyorum gercideKendi cani yanmayan anlamaz hocam emin ol başlarına gelse daha çok veryansın ederler