- 1,154
- 478
- 83
17.5 bitmedi sonunu getiremedim maçın dinimle barışık bir insanım sonunu görsem şuan din bir şey kalmaz dıSon çeyrek 17 5 bitmiş ya onu diyor bence. Normal yani. Seninki ilk sefer mi? @Tufan1071
17.5 bitmedi sonunu getiremedim maçın dinimle barışık bir insanım sonunu görsem şuan din bir şey kalmaz dıSon çeyrek 17 5 bitmiş ya onu diyor bence. Normal yani. Seninki ilk sefer mi? @Tufan1071
yemin ederim bak 2 sene önce son periyot hiç sayı atmadılar takımın ismini hatırlamıyorum çok değişik bir takımdı betsapide tek tek baktım skora 4.per skor tüm 10dk 0-0 bitti maçAbartma 0 0 biten bir basketi nerde gordun bro
Giresun28 0 da görür
Banada denk gelmişti 28-0😀28 0 da görür
Oynanmamistir o mac illa ki bir serbest atis olurdu la 😂😂yemin ederim bak 2 sene önce son periyot hiç sayı atmadılar takımın ismini hatırlamıyorum çok değişik bir takımdı betsapide tek tek baktım skora 4.per skor tüm 10dk 0-0 bitti maç
Aynı maç olabilir 😂😂Banada denk gelmişti 28-0😀
yeminle oynanmıştı tüm 10dk akışa baktım dakika paso iniyordu sayı yok ama canlı yayını varmı diye çok aradım bulamadım güney amerika liglerinden biriydi ben biraz bakınayım belki bulur atarım burayaOynanmamistir o mac illa ki bir serbest atis olurdu la 😂😂
Aga normal normal yani artık. O yüzden oynama hiç onu diyoruzHerkes onu gördüm bunu gördüm diye anormal olan olayları normale indirgemiş bütün yorumlarda arkadaşlar bin kişiye tasma taksalar bin birinci sırada ki sen olsan sana takmaya çalışsalar bin kişiye takmışlar nede olsa normaldir mi diyeceksiniz
hatta ben nasıl denk geldim anlatıyım tgde grupta takılıyordum biri yazdı chate son 1dk son çeyrek maçın 0-0 skor allah allah dedim araştırdım biraz betspide süre akışını bulmuştumyeminle oynanmıştı tüm 10dk akışa baktım dakika paso iniyordu sayı yok ama canlı yayını varmı diye çok aradım bulamadım güney amerika liglerinden biriydi ben biraz bakınayım belki bulur atarım buraya
TM haklısın Sokrates büyüksün SezarAga normal normal yani artık. O yüzden oynama hiç onu diyoruz
Ben alt aldım baronmuyum 300 TL ?Kral iyi güzelde o söz şikeyi meşru hale getiriyor bu söylemin ile
Sağol canımsssTM haklısın Sokrates büyüksün Sezar