- 3,484
- 1,566
- 113
Gercekten biktirdilar bu ara mal mal şeyler paylaşılıo doktora git kardesimYarın açılacak konu: Beyler Kabız oldum, Fitil mi alayım ? yoksa aç karna kahve sigara mı yapayım *
Gercekten biktirdilar bu ara mal mal şeyler paylaşılıo doktora git kardesimYarın açılacak konu: Beyler Kabız oldum, Fitil mi alayım ? yoksa aç karna kahve sigara mı yapayım *
RusBenimde dalganın sol yaveri ağrıyor acayip konu açmaya utanıyorum ne iyi gelir
Dost tedavi sart kiz poposu diye dayilarin poposuna bakıp asılma geceSelamın aleyküm arkadaşlar ya benim gözlerim bulanık gösteriyor kumar yüzünden düğüne geldim fark ettim kızlara bulanık gözlerle bakamıyorum eskiden böyle birsey yoktur kumar bitirdi bizi gözlerimizi
Bitiksin galiba, boş muhabbete çok dalmazdın sen
Yok la bugun 83 çektım kapattım siteleri takılıyorum öyleBitiksin galiba, boş muhabbete çok dalmazdın sen
Acilen maltepe yi bırak dostSelamın aleyküm arkadaşlar ya benim gözlerim bulanık gösteriyor kumar yüzünden düğüne geldim fark ettim kızlara bulanık gözlerle bakamıyorum eskiden böyle birsey yoktur kumar bitirdi bizi gözlerimizi
valla ben de 3-4 gün önce aynı gün 74 yapıp verdim geri, öğleden beri sigara içiyorum evde 1 yumurta(bir) var sadece Vegasslot diye bir siteden deneme bonusu aldım, yapabilirsem 200 bulmaya çalışıp çekim yapıp, 100 TL si ile cips, bisküvi alıp kalanıyla ntvspor'da katlamaya çalışıcam.Yok la bugun 83 çektım kapattım siteleri takılıyorum öyle
@Elmoradon aynen kanka maltepe den dolayı bu haldeyiz malbora taç blue sigarasına döndükAcilen maltepe yi bırak dost
Çok oynanama kanka biraz piyasa yaparlim ortam olsunvalla ben de 3-4 gün önce aynı gün 74 yapıp verdim geri, öğleden beri sigara içiyorum evde 1 yumurta(bir) var sadece Vegasslot diye bir siteden deneme bonusu aldım, yapabilirsem 200 bulmaya çalışıp çekim yapıp, 100 TL si ile cips, bisküvi alıp kalanıyla ntvspor'da katlamaya çalışıcam.
Uzun oldu biraz
baba ne oynaması 1 yumurta var evde diyorum, oynayacak para mı varÇok oynanama kanka biraz piyasa yaparlim ortam olsun
Sen tehlikelisi kanka bugün olmaz yarın 100 k 200 k paran olur senin egon bu kankababa ne oynaması 1 yumurta var evde diyorum, oynayacak para mı var
İnşallah, ödemeler geldi, yok patatesiz.Sen tehlikelisi kanka bugün olmaz yarın 100 k 200 k paran olur senin egon bu kanka