Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Grip - Soğuk Algınlığı

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
yav 4-5 gün önce soğukta durup üşüttüm ilk günleri yorgunluk ve baş ağrısı vardı deli gibi, ama geçti şükür. çok az ateş ve öksürük var sabahtan beri 3. bitki çayını içiyom midem bitki çayı oldu anasını satıyım. çayı içiyom hafif diniyor sonra yeniden öksürük tutuyor boğaz yine tahriş oluyor. öksürüğe ne iyi gelir evde bişey yok ama dışardan söylerim alıncak bişeyse. zencefil bal reçel vs alayımmı market uygulamasından. en iyi ne gelir

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
Daha yeni atlatmış birisi olarak ne kadar icsende ilaç olmadan geçmiyor aile hekimine gittim o da devlet hastanesine gönderiyor ilk once covid19 test yaptır gittik vesileyle testte olduk negatif çıktı sonra tekrar gidip aile hekimine ilaç yazdırdım da 5 gün kullandım ilaçları bu süre icinde ıhlamur nane limon zencefil ne içersem içtim anca biraz öksürüğü kesti sonra yine aynı ballı kahve çok içtim 1 haftada 240 gr küçük kavanoz bal bitirdim ilaçlar olmasa ama geçmezdi suan iyiyim şükür bende grip 1 hafta sürer zaten zor grip olan birisiyim.

egow35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,286
3,369
113
Daha yeni atlatmış birisi olarak ne kadar icsende ilaç olmadan geçmiyor aile hekimine gittim o da devlet hastanesine gönderiyor ilk once covid19 test yaptır gittik vesileyle testte olduk negatif çıktı sonra tekrar gidip aile hekimine ilaç yazdırdım da 5 gün kullandım ilaçları bu süre icinde ıhlamur nane limon zencefil ne içersem içtim anca biraz öksürüğü kesti sonra yine aynı ballı kahve çok içtim 1 haftada 240 gr küçük kavanoz bal bitirdim ilaçlar olmasa ama geçmezdi suan iyiyim şükür bende grip 1 hafta sürer zaten zor grip olan birisiyim.
Testi aynı gün içinde yapıyorlar mı?

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
ballı kahve ne yav naptın:( ballı süt içeydin bari:( saol hocam

cecoman

Hayallerimi uçurtma yapmıştm onunda ipini kestiler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,992
8,904
113
Biri konu acabilirmi

Okaaaan

Siyah Beyaz Ölüm Yaşam Beşiktaş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,183
2,141
113
Geçmiş olsun hocam reçetesiz ilaç alabilirsin ama fiyatı receteliye göre yüksek oluyor

Fatihscream

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
973
563
113
yav 4-5 gün önce soğukta durup üşüttüm ilk günleri yorgunluk ve baş ağrısı vardı deli gibi, ama geçti şükür. çok az ateş ve öksürük var sabahtan beri 3. bitki çayını içiyom midem bitki çayı oldu anasını satıyım. çayı içiyom hafif diniyor sonra yeniden öksürük tutuyor boğaz yine tahriş oluyor. öksürüğe ne iyi gelir evde bişey yok ama dışardan söylerim alıncak bişeyse. zencefil bal reçel vs alayımmı market uygulamasından. en iyi ne gelir
Orofen nurofen ikisinden birini al rahatlatir ya da aferim al keser 1 gune