Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Grip - Soğuk Algınlığı

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,559
4,805
113
3 gün önce 2 ayrı doktora göründüm garanti olsun diye. İbucold c ve muconex 600 senin hastalığını geçirir ben iyileştim gibi bişey inanilmaz rahatlarsın.

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
3 gün önce 2 ayrı doktora göründüm garanti olsun diye. İbucold c ve muconex 600 senin hastalığını geçirir ben iyileştim gibi bişey inanilmaz rahatlarsın.
doktora gitmeye korkuyom burnuma sokacaklar çubuğu diye. biri reçetesiz bi ilaç önerdi gidip onu alıcam şimdi. düzelmezsem gidicem mecbur

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,282
10,896
113
Rakı ic hocam acılı salgamla sonra güzel bir uyku sabaha biseyin kalmaz gecmis olsun

shews

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,577
1,878
113
yav 4-5 gün önce soğukta durup üşüttüm ilk günleri yorgunluk ve baş ağrısı vardı deli gibi, ama geçti şükür. çok az ateş ve öksürük var sabahtan beri 3. bitki çayını içiyom midem bitki çayı oldu anasını satıyım. çayı içiyom hafif diniyor sonra yeniden öksürük tutuyor boğaz yine tahriş oluyor. öksürüğe ne iyi gelir evde bişey yok ama dışardan söylerim alıncak bişeyse. zencefil bal reçel vs alayımmı market uygulamasından. en iyi ne gelir
Boğaz tahrişini engellemek için devamlı ılık şeyler iç çok sıcak olmasın sigara kullanıyorsan bubara azaltmaya çalış günde 5-6 tane max tek sıkıntısı idrara çok çıkarsın ve biraz iştah kaybı olur ama 2-3 güne tamamen gider gece de terlemeye çalış kalkınca yada çok terlediysen gece mutlaka üstünü değiştir üşenmiyorsan da mutlaka duş al . Dışarı çıkma boğazını atkı gibi birşeyle sar dış sıcaklığı da muhafaza edersin . Ama ılık şeyler mutlaka devamlı tüket limon olmasın ama oda tahriş edici özelliği vardır bitki çayı varsa ıhlamur kaynat gün boyu iç onu 😉☺

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
235
120
43
Geçen sene eczaneden aldığım doğal bir şurup vardı ama adını unuttum inanılmaz şekerli ve nefes acıcı aromalı günde 2-3 kere bir kapak iciyorsun hemen kesiyor öksürüğü. Faranjitin azmıştır geçmiş olsun.