- 103,186
- 154,296
- 113
Saygı değer dostlar
Yorumlarımızı seçerek yapalım
Saygı çerçevesinde yapalım
Kimseyi kırmayalım
Yorumlarımızı seçerek yapalım
Saygı çerçevesinde yapalım
Kimseyi kırmayalım
UEL daha mantıklı en azından Liverpool Bayern kadar iyi değil.Liverpool varken mi ?
Seni Ciddiye aldığım için özür dilerim
yani fotorafta bile İma Var dost
Allah şifa versin. Umarım güzel günlerine geri dönersin..Kalbim teklemior damarlar sikinti,kalp ayri kapakcik ayri,delik kalp ayri,kalp kuculnesi ayri,dMar ayri i
Oranın havası başka mesela konsantrasyon ciddiyeti başka oyuncular aynı istekle oynamaz West hamda eleyebilir leverkusen falanda ajax toplanırsa bide o varUEL daha mantıklı en azından Liverpool Bayern kadar iyi değil.
O lyon en iyi donemiydi tum iyunculari sattular kalburustu takimlaraO zaman ki rakiplerimiz prime dönemindeydi canım
Kalp şakaya gelmez reis benim peder kalp krizi geçirdi 2 ay önce yolda, son anda hastaneye yetiştirmişler. Kalbe giden 3 damarından 2 si tıkanmış. 1 aya kalmadan anjiyo oldu stent taktılar. Sen de baktır.Kalbim teklemior damarlar sikinti,kalp ayri kapakcik ayri,delik kalp ayri,kalp kuculnesi ayri,dMar ayri i
Takilabilir onlarda yeterki lige ağırlık versinlerLiverpool varken mi ?
kardo ima yokki rosier de suç ben makarasındayım ben öyle fb bjk avrupada yenilsin taşşak geçeyim biri değilimyani fotorafta bile İma Var dost
Fransa liginde 95 puanla şampiyon olup gruplarda karşımıza gelen bi takım vardıO lyon en iyi donemiydi tum iyunculari sattular kalburustu takimlara
MonacomuFransa liginde 95 puanla şampiyon olup gruplarda karşımıza gelen bi takım vardı
Rosi ne bilsin o maçı o zaman daha doğmamıştı bu bizim Türklere özel 50 senede geçse bu geyik yapılırkardo ima yokki rosier de suç ben makarasındayım ben öyle fb bjk avrupada yenilsin taşşak geçeyim biri değilim
Öyle deme bizim maçta çok güzel pozisyonda topa yetişemedi yoksa 2-2 olmuştu 😄rosier o ıyı bı sopayı hakedıyor
Yeap Leipzig 2. Olmuştu diğeri de porto zatenMonacomu
bu bayern de köy takımı kanka 😀Fransa liginde 95 puanla şampiyon olup gruplarda karşımıza gelen bi takım vardı
Copenhag 5 s.ligi kupası var knkbu bayern de köy takımı kanka 😀