- 21,002
- 17,307
- 113
İsmail Kartal olur puhahahaBu takımın başına ağır birisi lazım okan buruk hafif kalıyor Seçil erzan olur mu acaba
İsmail Kartal olur puhahahaBu takımın başına ağır birisi lazım okan buruk hafif kalıyor Seçil erzan olur mu acaba
olur dost benceBu takımın başına ağır birisi lazım okan buruk hafif kalıyor Seçil erzan olur mu acaba
Fe. gu. daha iyi olurBu takımın başına ağır birisi lazım okan buruk hafif kalıyor Seçil erzan olur mu acaba
Aç pozisyonu izle, fenerin geçen sene aldığı tüm penaltılardan daha temizsizin ergenler de böyle bizim maçları izlemeden konuşuyordu geçen sene işte hakkıyla şampiyon olduğunu sanıyor garibanlar
sonra da patlardin dimi cengizi gene satabilirsin ama dolandirilirsan bütün paran gider zuHahaah ZAHAHAHolur dost bence
cengiz ündere 15 milyon verceğime
seçil erzana verip katlardım
cengizi 15e sat sana arabami vercemsonra da patlardin dimi cengizi gene satabilirsin ama dolandirilirsan bütün paran gider zuHahaah ZAHAHAH
en çok pozisyona ceza sahasına giren takimdik biz kusura bakmayacan 38 macin 19 unu 1 0 2 1 kazanıp mahalle liginde şampiyonluk yaşayamazsın gs deki şans milyonerlerde yoktur çok netAç pozisyonu izle, fenerin geçen sene aldığı tüm penaltılardan daha temiz
kardeş istersen 6 ya sat geri sizinkiler ağır dolandırılmış parasını da alamadı bizimki coin gibi değeri düştü ama para ediyor anlamıyorsan bir kaç kez daha yazayımcengizi 15e sat sana arabami vercem
cengiz şuan 1-2 milyon ancacengizi 15e sat sana arabami vercem
banane olum benim param sanki ag kim dolandırıyolarsa dolandırsınlarkardeş istersen 6 ya sat geri sizinkiler ağır dolandırılmış parasını da alamadı bizimki coin gibi değeri düştü ama para ediyor anlamıyorsan bir kaç kez daha yazayım
hahshshd inş hocam maşallah hocam devamkebanane olum benim param sanki ag kim dolandırıyolarsa dolandırsınlar
Bayılıyorum senin şu tavırlarına 🤣🤣arda turanı dolandırmıslar adam bana laf yapıyor ag babamın oğlu sanki alacağım var adamdan
Ben istatistik hakkında bişey yazmadım. İcardinin penaltısının size verilen penaltılardan daha net penaltı olduğunu söyledimen çok pozisyona ceza sahasına giren takimdik biz kusura bakmayacan 38 macin 19 unu 1 0 2 1 kazanıp mahalle liginde şampiyonluk yaşayamazsın gs deki şans milyonerlerde yoktur çok net
yazamazsın ki zatn haksız yer samp olduğunuzu kendin de biliyorsun çünkü sizin için önemli olan şampiyon olmak karakter 2. plandaBen istatistik hakkında bişey yazmadım. İcardinin penaltısının size verilen penaltılardan daha net penaltı olduğunu söyledim
Birinci olan takım şampiyon oluyor dost. İkinci olup şampiyon biziz demedik . Ve benim için şampiyonluk daha önemli. Çünkü orda oynayan futbolcular kardeşim değil dostum değil, karakterli veya karaktersiz olmaları onların çevresini ilgilendirir 😄yazamazsın ki zatn haksız yer samp olduğunuzu kendin de biliyorsun çünkü sizin için önemli olan şampiyon olmak karakter 2. planda