Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol GS dan Bizle Zaha Geçti

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,948
2,041
113
Aç pozisyonu izle, fenerin geçen sene aldığı tüm penaltılardan daha temiz
en çok pozisyona ceza sahasına giren takimdik biz kusura bakmayacan 38 macin 19 unu 1 0 2 1 kazanıp mahalle liginde şampiyonluk yaşayamazsın gs deki şans milyonerlerde yoktur çok net

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,948
2,041
113
cengizi 15e sat sana arabami vercem
kardeş istersen 6 ya sat geri sizinkiler ağır dolandırılmış parasını da alamadı bizimki coin gibi değeri düştü ama para ediyor :D anlamıyorsan bir kaç kez daha yazayım

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,369
2,652
113
kardeş istersen 6 ya sat geri sizinkiler ağır dolandırılmış parasını da alamadı bizimki coin gibi değeri düştü ama para ediyor :D anlamıyorsan bir kaç kez daha yazayım
banane olum benim param sanki ag kim dolandırıyolarsa dolandırsınlar

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,634
22,892
113

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,002
17,307
113
en çok pozisyona ceza sahasına giren takimdik biz kusura bakmayacan 38 macin 19 unu 1 0 2 1 kazanıp mahalle liginde şampiyonluk yaşayamazsın gs deki şans milyonerlerde yoktur çok net
Ben istatistik hakkında bişey yazmadım. İcardinin penaltısının size verilen penaltılardan daha net penaltı olduğunu söyledim

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,948
2,041
113
Ben istatistik hakkında bişey yazmadım. İcardinin penaltısının size verilen penaltılardan daha net penaltı olduğunu söyledim
yazamazsın ki zatn haksız yer samp olduğunuzu kendin de biliyorsun çünkü sizin için önemli olan şampiyon olmak karakter 2. planda :)

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,002
17,307
113
yazamazsın ki zatn haksız yer samp olduğunuzu kendin de biliyorsun çünkü sizin için önemli olan şampiyon olmak karakter 2. planda :)
Birinci olan takım şampiyon oluyor dost. İkinci olup şampiyon biziz demedik . Ve benim için şampiyonluk daha önemli. Çünkü orda oynayan futbolcular kardeşim değil dostum değil, karakterli veya karaktersiz olmaları onların çevresini ilgilendirir 😄