- 13,418
- 8,911
- 113
Dost deneyelim denemesinede moreli düzeltmezse 2 katı iadesi yapıyor mu 😄Bi tane ıban numarası var içine bişeyler atınca insanın morali düzeliyor gerçekten dost yaşandı
Dost deneyelim denemesinede moreli düzeltmezse 2 katı iadesi yapıyor mu 😄Bi tane ıban numarası var içine bişeyler atınca insanın morali düzeliyor gerçekten dost yaşandı
2 katı değil 10 katı bile ödüyor sen dene gerisine karışma moraller tavan yapmazsa gel bana yazDost deneyelim denemesinede moreli düzeltmezse 2 katı iadesi yapıyor mu 😄
Deniyorum o zaman dost ben 2 dakikaya ziraatini kontrol et.Yemezse 10 katı olarak iade isteriz 😄2 katı değil 10 katı bile ödüyor sen dene gerisine karışma moraller tavan yapmazsa gel bana yaz
Dost denedim dediğin ibana harbiden morelim zirve yaptı helali hoş olsun bol şanslar 😄2 katı değil 10 katı bile ödüyor sen dene gerisine karışma moraller tavan yapmazsa gel bana yaz
Dost geçmiş olsun o zirve birazdan söner ben kontrol ettirdim çocuklara 31 gibi Bi rakam yollanmış moral düzeltici ıbanaDost denedim dediğin ibana harbiden morelim zirve yaptı helali hoş olsun bol şanslar 😄
31 iyidir yavDost geçmiş olsun o zirve birazdan söner ben kontrol ettirdim çocuklara 31 gibi Bi rakam yollanmış moral düzeltici ıbana
Ama 100 den aşağısı morali daha kötü yapıyor bunu sana söylemeyi unuttuk
Dost bunu dedin morelim çok pis dibi gördü söyler misin çocuklara 310₺ mı geri atsınlar 😄Dost geçmiş olsun o zirve birazdan söner ben kontrol ettirdim çocuklara 31 gibi Bi rakam yollanmış moral düzeltici ıbana
Ama 100 den aşağısı morali daha kötü yapıyor bunu sana söylemeyi unuttuk
31 kasıtlımıydı dostDost bunu dedin morelim çok pis dibi gördü söyler misin çocuklara 310₺ mı geri atsınlar 😄
Ben yandım sen yanma
Birazda senin morelin düzelsin gül istedim fena mı ettim dost Açıklamaya çok daha farklı bir şey yazacaktımda 31 rakamının üzerine onuda yazsam eve fuhuştan polis gelir diye yazmadım 😄31 kasıtlımıydı dost
valla ya bugün lanetli bir gündüBen yandım sen yanma
Senin yandığın gecede biz yanmazsak öyle geceyi Umut becersin dayı.Chicago gelirsen senin awBen yandım sen yanma
Way aq yansın gecelerSenin yandığın gecede biz yanmazsak öyle geceyi Umut becersin dayı.Chicago gelirsen senin aw
Dayımın aklı Pelinsu Ecelere gitti eyvahWay aq yansın geceler
Nişantasında cok var cok saglmlar vurdunmu bidaha diolar bidaha bidaha sona werr parayıı diolar aqDayımın aklı Pelinsu Ecelere gitti eyvah
Dayı dur gece gece banlatma bizi 😄😄 Ankaradada çok var ama gecenin sonunda ver parayı demiyorlar dön sıra bende diyorlar 😄Nişantasında cok var cok saglmlar vurdunmu bidaha diolar bidaha bidaha sona werr parayıı diolar aq
Hmmmm ilginçDayı dur gece gece banlatma bizi 😄😄 Ankaradada çok var ama gecenin sonunda ver parayı demiyorlar dön sıra bende diyorlar 😄
Yanlış anlaşılmasın dost bizim işimiz olmazda işi olan çok Angarada 😄Hmmmm ilginç