- 12,347
- 7,908
- 113
Borcu 15 k ya düşürdük bitince daha da borca harca bulaşmam
Kardeşim aynı kişi değilim ikile canını sıkma benimHamdi baba @çekirgelli gittikten sonra yerine @maho3232 geldi %90 ayni kisi bunlar
GençliğimBeyler şu kumar dünyasında herkes şöyle kazandım böyle kazandım diye atıp tutar kimse borçlarını söylemez.
Şimdi size sorum şu kumar yüzünden güncel borcunuz ne kadar
Güncel Borç : 140.000 TL
Maho bi selfili kimlik at inanalım 🤣 🤣Kardeşim aynı kişi değilim ikile canını sıkma benim
oynanmaz mi0 borç krediyle kumarmı oynanır
Allah aşkına hesabini kapat uzaklaş burdan 😀zor günlerde moneypay dan 150 tl mi ne almıştım 2-3 sene önce o duruyor halen ödüyemedim
cidden diyom bak daha ödemedim onu migrostan eve erzak getirdilerdi sms atıyolardı ödeyin diye onuda kestiler bide hepsipay varAllah aşkına hesabini kapat uzaklaş burdan 😀
Eyvallah baskanim
Dost uni bitirdim iş bulamadım bölüm berbattı fabrikada çalıştım iş kazası geçirdim çıktım ordan sonra pederle çalışıyordum ailevi sıkıntılarım patlak verdi , ayrıldım iş yerinden ( esnaf isi ) . Şimdi köyde tarla işleri var kuzenle çalışıyorum yazın kendimizi kurtarıyoruz . Kışın Allaha emanet .Ne iş yapıyor sun dost ki
benim2500 vardı moneypayden 5 ay önce icraya verdiler geçen hafta 7000 olarak ödedim icrayı kapattımcidden diyom bak daha ödemedim onu migrostan eve erzak getirdilerdi sms atıyolardı ödeyin diye onuda kestiler bide hepsipay var