80.000Beyler şu kumar dünyasında herkes şöyle kazandım böyle kazandım diye atıp tutar kimse borçlarını söylemez.
Şimdi size sorum şu kumar yüzünden güncel borcunuz ne kadar
Güncel Borç : 140.000 TL
80.000Beyler şu kumar dünyasında herkes şöyle kazandım böyle kazandım diye atıp tutar kimse borçlarını söylemez.
Şimdi size sorum şu kumar yüzünden güncel borcunuz ne kadar
Güncel Borç : 140.000 TL
Tamam reis isyan bastırmaya gidiyomSomali favori ülkem korsanlara selam söyle
Max 4 icralıkNeyi kim diyor
Geçen bir konuda borçlarımı ödedim bitirdim diye yazmıştın noldu hava basmak için mi yazdın. Bu arada çok tutarsız konuşan birisin sana benzeyen insanlardan kimseye dostta olmaz arkadaşta 🤣şaka maka borç çoktu ödemedim icralıgım 15 yerden. bankalar elden taksitli alisveris merkezleri vodafon turk telekom turkcell heryerden icram var öyle yaşıyorum hayatı reis..
Var var benim 16 vardıLa olm az salla ya 15 yerden icralık ne aq 2 3 yerden icralık olunca 4.ye icralık olma sansın yok aq
Bu konusunda replay attı mı? 😆
Kastettiğim o değil ben nereden bileyim maksimum kaç icralık olabileceğini 2 3 yerden icralık olan adama hangi resmi kurum daha borc verir onu kastettimMax 4 icralık
forumda dost ve arkadaş arıyorsan asosyalsın senden ne dost olur ne post sevgilerimle emmiGeçen bir konuda borçlarımı ödedim bitirdim diye yazmıştın noldu hava basmak için mi yazdın. Bu arada çok tutarsız konuşan birisin sana benzeyen insanlardan kimseye dostta olmaz arkadaşta 🤣
Mourinho bu icra surecleri biraz agir isliyor o arada kisinin 15 yere borcuda olur 20 yerede biri patladi mi domino tasi gibi digerleride pesinden gelirNeyi kim diyor
sana buraya ss atarsam 20 yerden icralık olduğumu 1k dağıtcakmısın foruma söz ver ??Kastettiğim o değil ben nereden bileyim maksimum kaç icralık olabileceğini 2 3 yerden icralık olan adama hangi resmi kurum daha borc verir onu kastettim
Nasıl oluyor abi bizim 1 tane icralık dosyamız var iki senedir hiç bir yerden bişey cıkmıyorVar var benim 16 vardı
O işler öyle olmuyo aga benimde 3 operatör 5 tane faturalı hattan 15 icralık dosyam varKastettiğim o değil ben nereden bileyim maksimum kaç icralık olabileceğini 2 3 yerden icralık olan adama hangi resmi kurum daha borc verir onu kastettim
Reis senin profil resmini bir bet sitesinin canli desteğinde gördüm.Ismi Ademdi. Sully dedim. O da bana bonusunuzu slot alanında mi kullanmak istiyorsunuz efendim dedi. 🤣Max 4 icralık
Senin borcun için ben niye dağıtım yapıyorum kardeşimsana buraya ss atarsam 20 yerden icralık olduğumu 1k dağıtcakmısın foruma söz ver ??
İnanmamReis senin profil resmini bir bet sitesinin canli desteğinde gördüm.Ismi Ademdi. Sully dedim. O da bana bonusunuzu slot alanında mi kullanmak istiyorsunuz efendim dedi. 🤣
Doğrudur dost valla ben ilk defa duydum daha once duymamıştım bu kadar olabiliyor oldugunuO işler öyle olmuyo aga benimde 3 operatör 5 tane faturalı hattan 15 icralık dosyam var
o zaman tanımadığın insan hakkında sallıyor deme 20den fazla icram var. Sadece faturalı hatlardan 30 icram var bankalardan 8. Taksitli alışveriş merkelerinden 6 ve ismini sayamicagim bi sürü yerSenin borcun için ben niye dağıtım yapıyorum kardeşim
Forum ne alaka ? Senin yazdıkların söylediklerin tutarsız bunu foruma nasıl bağladın? Neyse takıl sen 😂forumda dost ve arkadaş arıyorsan asosyalsın senden ne dost olur ne post sevgilerimle emmi