Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Güncel Borcunuz Ne Kadar Beyler

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,584
22,817
113
Aynen öyle ben de cok soyledım odemiyorum aramayın beni diye baslarda kufur ettim kapattım ama devam ettiler hep farklı numaralardan arayıp duruyorlar dediğin gibi onlar parayı kurtarma derdinde faizin pesınde değiller odeyecez mecbur Bi gün icralıgın kalkması için ama bakalım ne zaman
Daha yeni kapattım 20k para ödedim adam arıyo 90 tl istiyo harç kapama parasıymış :ad manitam gibiler sabah onlarla uyanıyorum

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Sende ömür boyu bankalara kumar için borçlan kumara yedirt aferin devam et dayıcım
Ya dostum sen şizofren Bi insansın sen hastalıklı Bi adamsın yalan konusarak dikkat çekmeye calısma burdakı insanlara da o yarım aklınla akıl vermeye kalkma

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,764
4,163
113
100-200-300 k borç ve kod peşinde koşmak, 100 liralık çekilişte ismi çıkınca sevinmek, deneme bonusu yatırım şartı olan 100 lirayı bulamamak, eline geçince de 10k , 10k yatırmak.Anlayamadigim ruh halleri .İnsan neden 10k 20k parayi birkaç saatte hiç eder , ki muhtemelen aylık gelirin büyük kısmı hatta tamamına yakını.Nicin, neden nasıl, niye, hangi sebep, hangi akıl , hangi vicdan, hangi umutla yapılır bu ! Borç içinde, boş ve hiç gerçekleşmeyecek umutlarla , daha da batağa gömülerek yaşamak! Battikca daha çok debelenmek ! Sanki bundan zevk alır gibi, inadına, aynı çıkmaz sokakta nefes nefese koşmak ana caddeye bir çıkış ümidiyle duvara toslayip durmak.Bugun 400 k olan borcu bundan 4-5 sene sonra 4 milyon olacak.Peki bu gidişatın sonu ne olacak? Umut yok, ümit ışığı yok, pespaye, boş anlamsız beklentiler var, belki , ya olursa, ya tutarsa ! Ne düşünüyorsunuz? Borçları kapatmak için kredi çekemediginiz için , ki heralde çoğunluğun kredi notu sokağa düşmüştür, emekliliği bekleyip alınacak bir toplu parayla mı borçları sıfırlamak! Ki anca on da birini alabilecek bir sınır varken.Bu bağımlılık değil , akıl almaz bir ruhsal çöküşün hikâyesi.

thug1881

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
672
128
43
Şimdi ki nesil bilmez. Kumar borcu namus borcudur. Borç 0 :))

Malatyali44

Kumarı bıraktım. Kendinize iyi bakın dostlar.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,343
7,906
113
Bu konu borcmu kapatiyor ;)
delik çok hangi birine yama vuracaz..hiç acmiyak bu meselesi...
Yok dost daha çok borclandiriyor. İki kelam a borç kapatılsaydi diyecem şimdi de hatipler, oğulları (Hatipoglu) iki kelam a paranın aq koyuyorlar 🤣

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
100-200-300 k borç ve kod peşinde koşmak, 100 liralık çekilişte ismi çıkınca sevinmek, deneme bonusu yatırım şartı olan 100 lirayı bulamamak, eline geçince de 10k , 10k yatırmak.Anlayamadigim ruh halleri .İnsan neden 10k 20k parayi birkaç saatte hiç eder , ki muhtemelen aylık gelirin büyük kısmı hatta tamamına yakını.Nicin, neden nasıl, niye, hangi sebep, hangi akıl , hangi vicdan, hangi umutla yapılır bu ! Borç içinde, boş ve hiç gerçekleşmeyecek umutlarla , daha da batağa gömülerek yaşamak! Battikca daha çok debelenmek ! Sanki bundan zevk alır gibi, inadına, aynı çıkmaz sokakta nefes nefese koşmak ana caddeye bir çıkış ümidiyle duvara toslayip durmak.Bugun 400 k olan borcu bundan 4-5 sene sonra 4 milyon olacak.Peki bu gidişatın sonu ne olacak? Umut yok, ümit ışığı yok, pespaye, boş anlamsız beklentiler var, belki , ya olursa, ya tutarsa ! Ne düşünüyorsunuz? Borçları kapatmak için kredi çekemediginiz için , ki heralde çoğunluğun kredi notu sokağa düşmüştür, emekliliği bekleyip alınacak bir toplu parayla mı borçları sıfırlamak! Ki anca on da birini alabilecek bir sınır varken.Bu bağımlılık değil , akıl almaz bir ruhsal çöküşün hikâyesi.
Kendinde dahilmisin buna yoksa burdakı insanlar için mi yazdın

asjokey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
809
157
43
peki herkese soruyorum şimdi izniniz olursa herkeslerin borcunu odenmiş olsa bir daha girmem diyebilirmiydiniz

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,764
4,163
113
Kendinde dahilmisin buna yoksa burdakı insanlar için mi yazdın
Yazdıklarım benim için geçerli değil ama sanki bu duyguları içinde hissediyorum, çünkü devamlı forumda , devamlı şikayetlerin, uzuntulerin , sizlanmalarin içindeyim, kaniksadim artık.Ama anlayamıyorum, o ruh halini yaşiyorum sanki, üzülüyorum, daha ne diyebilirim ki.Bu bir girdap ve ben de 10 yıldan fazla bir zaman bu girdaptayım , ama sadece zevk bağımlılığı , zaman geçirme, arada bir ufak çerezlik para kazanma amaci

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,933
881
113
Akıl yaşta değil baştadır. Bazılarınında aklı patlıcanın dadır. 🤣
Adamin aklini patlican ile bir tutuyorsun ama akilli davranmiş yine sen olsan becerebilirmiydin.. Zaten kumardan patlamak uzereymiş patlamadan piyasadan koparabilecegi butun parayi koparmiş.. Zaten bunu yapmasa yine patlayacakti simdi yine borclu ama en azindan bir ev bir araba kurtarmiş oldu..