- 1,157
- 332
- 83
Sms ilemi cevap geldi kardesimBoşa ümitlenmeyin devlet halktan para istiyor paramı verecekler bana red geldi çünkü
Evet olumlu sonuçlanmadı die ayın birinde başvurdumSms ilemi cevap geldi kardesim
Hayırlısı olsun kardeşim emin ol çoğumuz kendimizi biliyoruz ama kredi çekmeye uygun olmayan kişilerden olarak umut fakirin ekmeği bekliyoruzEvet olumlu sonuçlanmadı die ayın birinde başvurdum
Galiba cumaydı yanılmıyorsam benim hesabım olmadığı için vakıfbankta mobilden bakamıyorum sms gelmişti silmemişsen yükleyeyim burayaHayırlısı olsun kardeşim emin ol çoğumuz kendimizi biliyoruz ama kredi çekmeye uygun olmayan kişilerden olarak umut fakirin ekmeği bekliyoruz
Bu arada ne zaman geldi cevap dostum cuma günümü
yorumlarına dikkat edersen sevinirim dostum Argo kullanmayalım mesajını düzenledimKardeşim bilip bilmeden insanlara bilgi vermeyin bankada memur kuzenim ilk dediği şey aile gelirinin 5 binin altında olması tek şart bu eğer ki sizden kredi için sigorta kredi puani gelir belgesi maas bodrosu falan istenseydi bunu sart koyarlardi millet ona gore basvururdu borcu olan da olmayan da kara listede olanda icraalik olanda olmayanda insan ve evinde issiz temel ijtiyac sahibi suan emin olun ki kagit ustunde aile geliri 5 binin altinda olan her aileden bir kisiye cikicak bu kredi bos bos konusanlara itimat etmeyin
Tmm modum sinirlendim bir an sorryyorumlarına dikkat edersen sevinirim dostum Argo kullanmayalım mesajını düzenledim