- 2,257
- 2,190
- 113
Getcontact ufak bir ödemesi var ama istediğin numaraya bakabilirsin aylık Premium gibi bişeyHangi uygulama bu dost
Getcontact ufak bir ödemesi var ama istediğin numaraya bakabilirsin aylık Premium gibi bişeyHangi uygulama bu dost
Hocam asla bırakmıyorlar arıyorlar. Ben annemin numarasından 1 siteye üyelik yaptım 1000 tane farklı numara arıyor hergün.Beyler bu olayla ilgili birşey soracam, diyelim ki numarayı değiştirdik bir daha da hiçbir siteye üyelik açmadık o numarayla aramalar durur mu yoksa devam mı eder
annemin numaradn üyelik felan açmadığım halde geliyor nereden buluyorlar anlamıyorum awqHocam asla bırakmıyorlar arıyorlar. Ben annemin numarasından 1 siteye üyelik yaptım 1000 tane farklı numara arıyor hergün.
Bende değiştim kafam rahat dedim mk hat açıldı bi baktım 1 saat sonra sms geldi benden önceki de bizdenmis meğerBeyler bu olayla ilgili birşey soracam, diyelim ki numarayı değiştirdik bir daha da hiçbir siteye üyelik açmadık o numarayla aramalar durur mu yoksa devam mı eder
daha önce kullanıldığını nereden biliyorsun belkide şerrefszzler isimden buluyordur buda olbalirBende değiştim kafam rahat dedim mk hat açıldı bi baktım 1 saat sonra sms geldi benden önceki de bizdenmis meğer
benim pederi aramışlardıannemin numaradn üyelik felan açmadığım halde geliyor nereden buluyorlar anlamıyorum awq
jfjfjfBende değiştim kafam rahat dedim mk hat açıldı bi baktım 1 saat sonra sms geldi benden önceki de bizdenmis meğer
benide arıyor 15olduDostlar selamlar bugün çalışırken telefonumu şarja taktım mesai sonu telefonu alırken bir baktım 28 tane cevapsız arama var. son moladan 4 saat sonra iş bitince 4 saatte kesin birine bir şey oldu sandım ama 20 kere 02168260870 nolu numara aramış. hangi site bu bilen var mı belki yüklü bir paramız vardır varsa bulan arkadaşla beraber yeriz