- 1,128
- 341
- 83
Gerçekten doğru. her dakika aranıyordum. üç dakikada üç kişi arıyordu.Günde 100ün üstünde aramayı biraz abartmışsın dost karakoy kerhanesı aranmıyordu zamanında o kadar
Kışın yediğim deneme bonusları yazın götümü tırmaladı
Gerçekten doğru. her dakika aranıyordum. üç dakikada üç kişi arıyordu.Günde 100ün üstünde aramayı biraz abartmışsın dost karakoy kerhanesı aranmıyordu zamanında o kadar
O kdr profesyonelimki iskuru bile dolandirdim 😀İş kura nasıl oluyor reis ilk defa duydum bunu
Geçmiş olsunO kdr profesyonelimki iskuru bile dolandirdim 😀
Onceki ayrıldıgım isyerinden sonra iskura basvurdum issizlik maası icin 10 ay cıkdı 8 ay boyunca aldım. Ssklı ise giricekdim aradim bunları ise baslıyorum issizligi dondurun diye sistemlerimiz pasif dedi siz baslayin 15 gun boyunca sureniz var zaten diye tmm dedim basladım ise aramayi unuttum tekrardan 22 gun calisdim uymadi isten ayrildim kalan 2 ay issizligide almaya devam ettim odediler. o aradaki fazla 7 gun surede arayip bildirmedim diye simdi son verdikleri 2 ayligi haksiz kazanc diye geri istiyolar 4Kya faiz koyup 7K olarak maas haczi gonderdiler olay bu
bedava deil kanka 12 aya böluyo faturana ilave ediyo kartın parasını sadece para vermıyonFaturalı hat alsan bedava
Çözüm var herseferinde bu konuyu güncel tutmak,ısrarla mesaj atan bu siteleri ısrarla uyarmak gerek mail gerek Canlı destek,gerek ise aranma talebi ile, ben şahsım olarak bu tarz mesajlari atan hiç bir siteye yatırım yapmıyorum,bu bugün ben olurum yarın sen ondan sonraki gün ali veli Ahmet diye ilerler o zaman onlarda birseylerin ters gittiğini mutlaka anlarlar,veya anlı aklar.Çözümü yok gibi
İşleri çapraz almışsın dost çapraz dan dolayı kural ihlali haksız kazanç olurO kdr profesyonelimki iskuru bile dolandirdim 😀
Onceki ayrıldıgım isyerinden sonra iskura basvurdum issizlik maası icin 10 ay cıkdı 8 ay boyunca aldım. Ssklı ise giricekdim aradim bunları ise baslıyorum issizligi dondurun diye sistemlerimiz pasif dedi siz baslayin 15 gun boyunca sureniz var zaten diye tmm dedim basladım ise aramayi unuttum tekrardan 22 gun calisdim uymadi isten ayrildim kalan 2 ay issizligide almaya devam ettim odediler. o aradaki fazla 7 gun surede arayip bildirmedim diye simdi son verdikleri 2 ayligi haksiz kazanc diye geri istiyolar 4Kya faiz koyup 7K olarak maas haczi gonderdiler olay bu
Valla bu sekildede haksiz kazanc olurdu neyseki 2k odedim dun muhasebeden haber geldi dosya dusdu diye siliceklerİşleri çapraz almışsın dost çapraz dan dolayı kural ihlali haksız kazanç olur
Zaten icra ölene kadar alamazdı senden onu tebrık ettim seni 3 hafta çalışma sırtlan bir kumarbaz için iyi bir süre rekor 29 gün 1 ayı dolduran yok henüzValla bu sekildede haksiz kazanc olurdu neyseki 2k odedim dun muhasebeden haber geldi dosya dusdu diye silicekler