- 501
- 430
- 63
Seni kıracam İCARDİİİİİ 🦁Reis saygı çerçevesinde yorum yaparsan sevinirim..
Seni kıracam İCARDİİİİİ 🦁Reis saygı çerçevesinde yorum yaparsan sevinirim..
Tmm dost kazandiniz da abartma yani evinde 90 da zar zor maç aliosun kötü bir takımdı oynadığınPrag kazanır diyenlere haşırtttttttttt
Seni rahatsız eden nedir yazdığımda praglı mısın?Tmm dost kazandiniz da abartma yani evinde 90 da zar zor maç aliosun kötü bir takımdı oynadığın
Söyle bi iyi takım felan çekeydin bugün mağlubiyet kacinilmazdi
Hele musleranin 88 de şansa yüzüne çarpması felan kırılma ani oydu yoksa tur komple gitmişti
Prag beceriksiz bir takım
Olayın birde gs tarafı var bırak futboldan anlamayanlarla konuşma dostSeni rahatsız eden nedir yazdığımda praglı mısın?
Beni rahatsız eden bir durum yokSeni rahatsız eden nedir yazdığımda praglı mısın?
Bildir bakalım bekliyorumBeni rahatsız eden bir durum yok
Abartılacak bir galibiyet değil sidik zoruyla maç aldı gs yani avrupada böyle oynarsa bu son maçı olur benim demek istediğim
Ama öyle praglimisin felan haddini bil yoksa ben çok iyi bildiririm sen yenisin galiba bu forumda
Haklısın dostOlayın birde gs tarafı var bırak futboldan anlamayanlarla konuşma dost
Hatice’ye değil neticeye bak dostBeni rahatsız eden bir durum yok
Abartılacak bir galibiyet değil sidik zoruyla maç aldı gs yani avrupada böyle oynarsa bu son maçı olur benim demek istediğim
Ama öyle praglimisin felan haddini bil yoksa ben çok iyi bildiririm sen yenisin galiba bu forumda
Şampiyon Beşiktaş uzaUlan Fenerbahçeliyim nedir bu Galatasaray düşmanlığı adamlar Söke. Söke aldı maçı 10 kişi kaldılar gene yaslanan Prag oldu helal olsun
Kartal gol gol golŞampiyon Beşiktaş uza
Veledin tekisin belli kiBildir bakalım bekliyorum