- 87,092
- 66,517
- 113
Bir tane daha G gelir oraya
Avrupa Fatihi evinde turlar.
Hadi insAllahTrendyol Süper Lig’de zirvenin yeni sahibi Galatasaray’da yüzler gülüyor.
Ligde alınan Başakşehir galibiyetinin ardından Avrupa Ligi maçı hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Abdülkerim,
Nelsson ve Sergio Oliveira takımla antrenmanlara katıldı.
Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden sarı kırmızılılar, oynadığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.
Rakip fileleri 10 kez sarsan Galatasaray, kalesinde ise 13 gole engel olamadı.
UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek sarı kırmızılılar, taraftarı önünde rakibini mağlup ederek avantaj sağlamak istiyor.
İcardi gol atsın artık. Zaha pas vermiyor Barış ta pas vermemeye başladı adama acayip uyuz oluyorum ikisineOkan Buruk, RAMS Park'ta yapılacak maç öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edip, UEFA Avrupa Ligi'nde yollarına devam ettiklerini hatırlatan Buruk, "Avrupa bizim için çok değerli. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadık ve buradan UEFA Avrupa Ligi'ne geçtik. Bu kulvardaki hedeflerimize ulaşmak için çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Maç maç düşüneceğiz. İlk maçı sahamızda oynuyoruz. Deplasmandaki gol avantajının ortadan kalktığı, iki sahada da gollerin eşit olduğu bir maç olacak. Bu da bu tür maçların önemi ve zevkini biraz daha artırdı. Kendi sahamızda kazanarak devam etmek istiyoruz. Sahamızda taraftarımızla birleşince neler yapabileceğimizi bu zamana kadar gösterdik. Amacımız bu maçı kazanarak rövanş öncesi avantaj yakalamak." diye konuştu.
Aynen reis İcoo top gelmesi lazım Aşkın Olayım çalacak bu akşam 🧐İcardi gol atsın artık. Zaha pas vermiyor Barış ta pas vermemeye başladı adama acayip uyuz oluyorum ikisine
Basar Gs bunlara başarılar Galatasaray
Maç hakkında ki görüşün nedir,gs şut çekermi çok,
2.5 Üst reis GS 2 Goal atar İcoo Gol atar 🦁 🦁Maç hakkında ki görüşün nedir,gs şut çekermi çok,
Şutta çeker o zaman gs , şutcu takım2.5 Üst reis GS 2 Goal atar İcoo Gol atar 🦁 🦁
Sol kanatta kim oynayacak? 🤔
Ben reis severim kanatta oynamayı ama defansa yardım etmediğim için hoca 60 dk oyundan alırdıSol kanatta kim oynayacak? 🤔
Benim mevkimde sol kanattı devre arasında yorulursan değişiriz ağa 😂Ben reis severim kanatta oynamayı ama defansa yardım etmediğim için hoca 60 dk oyundan alırdı
Daha belli değil reis 🧐Sol kanatta kim oynayacak? 🤔
iyi anlaştık reis skora katkı yapsak yeter zaten 🦁Benim mevkimde sol kanattı devre arasında yorulursan değişiriz ağa 😂