Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Günlük 1100 TL'ye Çalışılır Mı

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,090
2,634
113
Beyler bayadır çalışmıyordum yeni bi iş buldum solucan gübresi fabrikasıymış bana pazartesi iş başı yap dedi işin biraz pisliği var ama haftanın 5 günü çalışılıyor sabah 8 akşam 6 cumartesi pazar tatil ,haftalık 5500 tl veriyor sizce çalışıyımmı nerdesiniz , gelcem dedim pazartesi günü iş başı

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,634
22,892
113
Beyler bayadır çalışmıyordum yeni bi iş buldum solucan gübresi fabrikasıymış bana pazartesi iş başı yap dedi işin biraz pisliği var ama haftanın 5 günü çalışılıyor sabah 8 akşam 6 cumartesi pazar tatil ,haftalık 5500 tl veriyor sizce çalışıyımmı nerdesiniz , gelcem dedim pazartesi günü iş başı
8 saatten fazla çalışmak ameleliktir

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,347
7,908
113
Bir iki hafta çalış gör çalışma şartlarını kafana uymaz ise bırak köfte sat benim gibi 🤣

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,202
4,740
113
Nerde yaşıyorsun küçük yerse çalışılır ama büyük şehirse düşünmek lazim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,847
47,742
113
Sigorta varsa fena deil.bu arada isin ne pisligi var bro aolucna desen zaten minnacik gubresini ciplak gozle gormen mumkun deil.hadi inek dezen anliycamda ne pisligi var anlatirmisin

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,634
22,892
113
10 saat günlük ama cumartesi pazar tatil iyi değilmi
Hafta sonu iş olmaması güzel ama saati fazla 22k para yapıyo aylık en kötü yerde zaten asgari ücret 17k bide 8-6 çalışıyosun sabahın köründe kalkıcan akşam 6 çıktın eve gittin yemek yedin dinlendin saat oldu 9 sosyal hayat pert işe gidiş dönüş derken günün 17-18 saati piç oldu