- 12,347
- 7,908
- 113
Seyyar köfteci. Kampanya da yaptım köfte de çiviyi bulana bi şişe gazoz bedava. Yok satıyor şimdi 🤣2 ay çalışsam yeter bana bu arada Ne koftesi knk
Seyyar köfteci. Kampanya da yaptım köfte de çiviyi bulana bi şişe gazoz bedava. Yok satıyor şimdi 🤣2 ay çalışsam yeter bana bu arada Ne koftesi knk
parasız kaldım çalışmam lazım bonuslarla promo kodlarla olmuyorHafta sonu iş olmaması güzel ama saati fazla 22k para yapıyo aylık en kötü yerde zaten asgari ücret 17k bide 8-6 çalışıyosun sabahın köründe kalkıcan akşam 6 çıktın eve gittin yemek yedin dinlendin saat oldu 9 sosyal hayat pert işe gidiş dönüş derken günün 17-18 saati piç oldu
Sigorta var mı ?cumartesi pazar yok kanka sadece haftanın 5 günü elden veriyorlar bide ben icralıgım tamda bana gore is
Yanlış hesap yapiyosun kardeşim günlük 1100 değil sigortalı çalışansan 30 gün uzerinden hesap yapacaksın günlük 733 aylik 22k yapar cok muhtaç değilsen çalışılmaz bu parayaBeyler bayadır çalışmıyordum yeni bi iş buldum solucan gübresi fabrikasıymış bana pazartesi iş başı yap dedi işin biraz pisliği var ama haftanın 5 günü çalışılıyor sabah 8 akşam 6 cumartesi pazar tatil ,haftalık 5500 tl veriyor sizce çalışıyımmı nerdesiniz , gelcem dedim pazartesi günü iş başı
Sigorta var ama ben istemedim icralığım haftalık elden vericek parayıSigorta var mı ?
İstanbuldaysan yönlendirebilceğim yerler var git paşalar gibi garsonluk yap 9-5 çalış aynı parayı al sigortanda olsun bahşiş olayında olsun tertemiz zaman geçtikçe yükselme olayında olur gün içinde max 1-2 saat zorlanıırsın tezekle uğraşmaktan iyidirparasız kaldım çalışmam lazım bonuslarla promo kodlarla olmuyor
Sigorta yapmıyosa onunda parasını sana vermesi lazımSigorta var ama ben istemedim icralığım haftalık elden vericek parayı
nasıl yani asgeri ücret 17 bin tl ben aylık 22k alacam iyi değilmi yaniYanlış hesap yapiyosun kardeşim günlük 1100 değil sigortalı çalışansan 30 gün uzerinden hesap yapacaksın günlük 733 aylik 22k yapar cok muhtaç değilsen çalışılmaz bu paraya
O durumdaysan birkaç ay çalış bence fazla alternatif seçenekler yoksaparasız kaldım çalışmam lazım bonuslarla promo kodlarla olmuyor
Burası haftalık veriyor bide is yerinde toplam 5 kişi var ve sigortalı çalışamıyorum icram var knkİstanbuldaysan yönlendirebilceğim yerler var git paşalar gibi garsonluk yap 9-5 çalış aynı parayı al sigortanda olsun bahşiş olayında olsun tertemiz zaman geçtikçe yükselme olayında olur gün içinde max 1-2 saat zorlanıırsın tezekle uğraşmaktan iyidir
Sen geçen icralarınla övünen eleman değil misin? Bankaları dolandırdım diye övünüyodun para lazım değil diyodunBurası haftalık veriyor bide is yerinde toplam 5 kişi var ve sigortalı çalışamıyorum icram var knk
Öyle yapcam bayadır çalışmıyorum kumara para dayanmıyor 2 3 ay dişimi skmam lazımO durumdaysan birkaç ay çalış bence fazla alternatif seçenekler yoksa
Kendi görüşümü söylüyorum 30k altinda çalışılmaz ama mecbursan çalışıp bir yandan iş aramaya devam edersinnasıl yani asgeri ücret 17 bin tl ben aylık 22k alacam iyi değilmi yani
Knk para lazım değil demedim kumar oynasaydım yine bu borç olacaktı ama ben kumara yedirmedimSen geçen icralarınla övünen eleman değil misin? Bankaları dolandırdım diye övünüyodun para lazım değil diyodun
Her işin bir zorluğu vardır mecbur çalışmak lazım geçinmek için en azından ağır iş değil galiba o yönden iyiÖyle yapcam bayadır çalışmıyorum kumara para dayanmıyor 2 3 ay dişimi skmam lazım
2 3 ay calısıcam kumar oynamıcam1100 lirayı slota verdikten sonra solucanlara boş boş bakarken hayal ettim seni dost 😁
30k turkiyede iş yokkiKendi görüşümü söylüyorum 30k altinda çalışılmaz ama mecbursan çalışıp bir yandan iş aramaya devam edersin
O paraya o iş o şartlar yapılmaz çalışmak niyetin varsa her türlü iş bulur daha iyi kazanırsın ama senin yerinde olsam kendi işimi yaparımKnk para lazım değil demedim kumar oynasaydım yine bu borç olacaktı ama ben kumara yedirmedim
evet şuan mecbur evde sabahtan akşama oturuyorum telefon elimde kumar kumar bonus bonus kafayı yedimHer işin bir zorluğu vardır mecbur çalışmak lazım geçinmek için en azından ağır iş değil galiba o yönden iyi