- 20,836
- 10,689
- 113
Sıra bendeye döner muhabbetBursadaysan sakat bro o iş
Sıra bendeye döner muhabbetBursadaysan sakat bro o iş
Calış bişiy olmaz hafta sonu 2 günün var neg0zel biz 6 gün çalısıyoz biyere gitmek istesek gidemiyoz aldığımız parada çöp ücret fena degil işte çok yorucu degilse idare et eldende para veriyolarmış senin için iyi ama büyük ihtimal sigortasız kaçak çalısıcaksın uzun soluklu düşünme bu işi. Sigorta önemli çünküeyvallah bu yorumlar beni daha çok bağlıyor işe
aynen öyle on yıl önce güzeldi son demleriydi sonra ele geçirdiler millet mezitli sahilinde denize bile giremiyordu bunlar yüzünden şimdi daha beter olmuşturMersin çok güzel bir şehir ama Suriyenin başkenti oldu dostum valla sülük gibi yapıştılar. Sokakları bok götürüyor hindistan gibi oldu güzelim şehir
Maraşta aynıymış baksanıza sokaklarda ne satıyorlar ıyyyMersin çok güzel bir şehir ama Suriyenin başkenti oldu dostum valla sülük gibi yapıştılar. Sokakları bok götürüyor hindistan gibi oldu güzelim şehir
Bunlar maalesef reabilite edilemeyen bir topluluk dostum. Adapte sorunu evvelinden beri var bunlarda. Kendi kültürlerini newyorkta bile sürdürüp gram değişmezlerMaraşta aynıymış baksanıza sokaklarda ne satıyorlar ıyyy
zabıta neden kaldırmıyorlar bu pis şeyleri nasıl içiyorlar insan zehirlenir hastalık kapar bizim türk genci de bişey sattımı sokakta hemen el koyuyorlarBunlar maalesef reabilite edilemeyen bir topluluk dostum. Adapte sorunu evvelinden beri var bunlarda. Kendi kültürlerini newyorkta bile sürdürüp gram değişmezler
Benim pikabımda sadece üç haral plastik vardı. Önümdeki suriyeli hurdacının pikabındaki yük köprüye sürtecek kadar çoktu. Ona geç dedi bana iki saat evrak kontrolü yaptı. O zaman anladım ki mülteci onlar değil bizizzabıta neden kaldırmıyorlar bu pis şeyleri nasıl içiyorlar insan zehirlenir hastalık kapar bizim türk genci de bişey sattımı sokakta hemen el koyuyorlar
Günlük 8 saat çalıştıran bi fabrikaya gir yine aynı parayı alırsın dost. Ama haftasonlarım tatil olsun sweet bonanza oynayacam diyorsan bu solucan işi tam sana göre 😊Beyler bayadır çalışmıyordum yeni bi iş buldum solucan gübresi fabrikasıymış bana pazartesi iş başı yap dedi işin biraz pisliği var ama haftanın 5 günü çalışılıyor sabah 8 akşam 6 cumartesi pazar tatil ,haftalık 5500 tl veriyor sizce çalışıyımmı nerdesiniz , gelcem dedim pazartesi günü iş başı
hahshsh valla ne adamsın yaGünlük 8 saat çalıştıran bi fabrikaya gir yine aynı parayı alırsın dost. Ama haftasonlarım tatil olsun sweet bonanza oynayacam diyorsan bu solucan işi tam sana göre 😊