Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Günlük 1100 TL'ye Çalışılır Mı

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
eyvallah bu yorumlar beni daha çok bağlıyor işe
Calış bişiy olmaz hafta sonu 2 günün var neg0zel biz 6 gün çalısıyoz biyere gitmek istesek gidemiyoz aldığımız parada çöp ücret fena degil işte çok yorucu degilse idare et eldende para veriyolarmış senin için iyi ama büyük ihtimal sigortasız kaçak çalısıcaksın uzun soluklu düşünme bu işi. Sigorta önemli çünkü

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Mutlaka ama mutlaka çalış çalış çalış
Telefonunu kapat sessize al ve işine odaklan çünkü o siteler arayıp seni rahatsız edecek
Kumar bir geçim kapısı kazanç kapısı değildir kim zengin olmuş kumardan
Ekmeğine bak onlarda seni severlerse bakarsın kalıcı olursun adam sana güvenirse maaşı da artırır

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,090
5,766
113
Mersin çok güzel bir şehir ama Suriyenin başkenti oldu dostum valla sülük gibi yapıştılar. Sokakları bok götürüyor hindistan gibi oldu güzelim şehir
aynen öyle on yıl önce güzeldi son demleriydi sonra ele geçirdiler millet mezitli sahilinde denize bile giremiyordu bunlar yüzünden şimdi daha beter olmuştur

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Bunlar maalesef reabilite edilemeyen bir topluluk dostum. Adapte sorunu evvelinden beri var bunlarda. Kendi kültürlerini newyorkta bile sürdürüp gram değişmezler
zabıta neden kaldırmıyorlar bu pis şeyleri nasıl içiyorlar insan zehirlenir hastalık kapar bizim türk genci de bişey sattımı sokakta hemen el koyuyorlar

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,338
4,703
113
zabıta neden kaldırmıyorlar bu pis şeyleri nasıl içiyorlar insan zehirlenir hastalık kapar bizim türk genci de bişey sattımı sokakta hemen el koyuyorlar
Benim pikabımda sadece üç haral plastik vardı. Önümdeki suriyeli hurdacının pikabındaki yük köprüye sürtecek kadar çoktu. Ona geç dedi bana iki saat evrak kontrolü yaptı. O zaman anladım ki mülteci onlar değil biziz

mstfoztrk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,695
806
113
Beyler bayadır çalışmıyordum yeni bi iş buldum solucan gübresi fabrikasıymış bana pazartesi iş başı yap dedi işin biraz pisliği var ama haftanın 5 günü çalışılıyor sabah 8 akşam 6 cumartesi pazar tatil ,haftalık 5500 tl veriyor sizce çalışıyımmı nerdesiniz , gelcem dedim pazartesi günü iş başı
Günlük 8 saat çalıştıran bi fabrikaya gir yine aynı parayı alırsın dost. Ama haftasonlarım tatil olsun sweet bonanza oynayacam diyorsan bu solucan işi tam sana göre 😊